28 червня 2021 р. 20:54

На реставрацію фасаду Українського театру витратять понад мільйон доларів

На реставрацію фасаду Українського театру витратять понад мільйон доларів

Комунальне підприємство "Облтрансбуд" оголосило тендер для пошуку підрядника, якому заплатять за реставрацію фасаду будівлі Одеського академічного українського музично-драматичного театру ім. Василька, який розташований на вулиці Пастера, 15.

Про це повідомляється в системі електронних закупівель Prozorro.

Аукціон з очікуваною вартістю закупівлі в 33 мільйони 102 тисячі гривень відбудеться 12 липня.

За технічними вимогами, на фасаді планується відреставрувати більше 30 елементів декору і майже півтори сотні ліпних деталей. Крім того, на стінах оновлять штукатурку, віконні та дверні рами замінять на нові. Також належить встановити систему сніготанення, зробити підсвітлення фасаду та оновити водостік.

В кінці квітня Департамент капітального будівництва та дорожнього господарства Одеської обласної державної адміністрації оголошував новий тендер для обрання компанії, якій заплатять за ремонт приміщень театру. Очікувана вартість закупівлі складала 24,7 мільйони гривень.

Нагадаємо, в Одесі хочуть перейменувати зупинку біля Українського театру та шукають вулицю, яку б назвати ім'ям почесного громадянина.

Однак директорка Одеського академічного музично-драматичного театру ім. В. Василька Юлія Півоварова радить міській владі не поспішати та запропонувала замість перейменування зупинки відвідати театр.

Поділитися