12 вересня 2021 р. 16:30

На реконструкцію стадіону в Подільську витратять 36 мільйонів

На реконструкцію стадіону в Подільську витратять 36 мільйонів

Відділ житлово-комунального господарства, будівництва, благоустрою та розвитку інфраструктури Куяльницької сільської ради Подільського району Одеської області оголосив тендер на ремонт стадіону. Така інформація оприлюднена на сайті Prozorro

Об'єкт знаходиться за адресою: м. Подільськ, вулиця Соборна, 283. Пропозиції можна подавати до 27 вересня поточного року, на ту ж дату призначено аукціон. Стадіон має бути відремонтований до 31 грудня 2022 року. 

Очікувана вартість будівництва становить 36 млн 108 тис. 696 грн.

Технічне завдання містить, зокрема, встановлення трибун, лавок, а також облаштування основного і критого футбольних полів, тенісного корту, баскетбольного майданчика, тренажерів для гімнастики, спортивних комплексів тощо. Для виконання даних вимог також передбачено встановлення природнього та штучного газонів, синтетичного резинового покриття. У вечірній час поле освітлюватиметься 36 прожекторами, кожний потужністю 500 Вт. 

Раніше Визирська сільська рада Одеського району Одеської області оголосила тендер для обрання підрядника, якому сплатять за капітальний ремонт паркової зони по вулиці Дунаєва в селі Першотравневому. Відповідна інформація оприлюднена в системі електронних закупівель Prozorro.

Кароліно-Бугазька сільська рада Білгород-Дністровського району Одеської області оголосила тендер для пошуку підрядника, якому заплатять за реконструкцію частини будівлі «колишньої їдальні» під адміністративну будівлю та центр надання адміністративних послуг.

 Сергіївська селищна рада оголосила тендер для обрання підрядника, якому заплатять за поточний середній ремонт мосту через Будацький лиман в смт Сергіївка Білгород-Дністровського району Одеської області. Інформація про торги доступна на сайті Prozorro.

Фото: Подільська територіальна громада

Поділитися