20 вересня 2021 р. 09:49

На Одещині планують завершити десятирічний ремонт дитячого садка за 15 мільйонів

На Одещині планують завершити десятирічний ремонт дитячого садка за 15 мільйонів

Тарутинська селищна рада оголосила тендер для обрання компанії, якій заплатять за капітальний ремонт дитячого садка в селищі міського типу Березине.

Відповідна інформація міститься в системі електронних закупівель Prozorro.

Аукціон з очікуваною вартістю закупівлі у 15 мільйонів 680,3 тисяч гривень має відбутися 4 жовтня, а зробити ремонт компанія-переможець повинна буде до 1 червня 2022 року. 

Історія ремонту цього дитячого садка налічує понад 10 років. 

У 2011 році, на замовлення Березинської селищної ради тоді ще Тарутинського району Одеської області, було виготовлено робочий проект, який розробило ТОВ «Веста-Строй». Після відкритих торгів розпочалися будівельні роботи. Було освоєно 1.5 млн грн, але у 2013 році припинилося фінансування.

Тоді ж, у 2013 році, відбулося коригування кошторисної частини проєктної документації по робочому проєкту, який вже розробила «Укрдержбудекспертиза».

У 2017 році знову коригували робочий проєкт. Того ж року відбулася процедура відкритих торгів, обрано генерального підрядника, роботи відновилися. Але знову припинилися через брак фінансування.

На даний час роботи по об’єкту не завершені. Для проведення процедури відкритих торгів та завершення будівельних робіт виникла потреба коригувати робочий проєкт відповідно до останніх змін законодавства.

Нагадаємо, Управління інженерного захисту території міста та розвитку узбережжя Одеської міської ради вдруге оголосила тендер для обрання компанії, якій заплатять за реконструкцію об’єкту благоустрою – ділянки пляжу «Лузанівка», з дообладнанням засобами для безперешкодного доступу осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення.

Служба автомобільних доріг у Луганській області провела тендер для обрання підрядників щоб зробити поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Т-13-13 Троїцьке – Білокуракіне - Старобільськ. 

Поділитися