04 вересня 2021 р. 09:32

На Одещині частину нежитлового приміщення перетворять в дитячий садок за 12 мільйонів

На Одещині частину нежитлового приміщення перетворять в дитячий садок за 12 мільйонів

Відділ житлово-комунального господарства, будівництва, благоустрою та розвитку інфраструктури Куяльницької сільської ради Подільського району Одеської області оголосив тендер для обрання компанії, якій заплатять за реконструкцію частини нежитлового приміщення під заклад дошкільної освіти.

Відповідна інформація міститься в системі електронних закупівель Prozorro.

Йдеться про будівлю на вулиці Грушевського в селі Коси Подільського района. Аукціон з очікуваною вартістю закупівлі 12 мільйонів 830,7 тисяч гривень має відбутися 20 вересня, а роботи планують завершити до 31 грудня 2022 року. 

Нагадаємо, управління капітального будівництва Одеської міської ради оголосило тендер для обрання компанії, якій заплатять за реконструкцію системи киснепостачання з встановленням кисневих станцій у КНП «Міська клінічна інфекційна лікарня».

Нове приймальне відділення, облаштоване в окремому корпусі з обладнаним круговим під'їздом машин «швидкої допомоги», відкрили 31 серпня в міській лікарні №11.

Управління капітального будівництва Одеської міської ради уклало угоду із товариством з обмеженою відповідальністю «Виробничо-комерційним підприємством "Таурус"» щодо ремонтно-реставраційних робіт фасаду та покрівлі будівлі, розташованої на розі вулиць Преображенської та Садової. 

Поділитися