17 липня 2021 р. 20:58

Ланжеронівський ліцей відремонтують за майже 28 мільйонів

Ланжеронівський ліцей відремонтують за майже 28 мільйонів

Управління капітального будівництва Одеської міської ради оголосило тендер для обрання компанії, якій заплатять за капітальний ремонт будівлі та елементів благоустрою прилеглої території Одеського ліцею «Ланжеронівський» за адресою: м. Одеса, пр-т Гагаріна, 6.

Про це йдеться в системі електронних закупівель Prozorro.

Аукціон з очікуваною вартістю закупівлі в 27 мільйонів 996 тисяч 400 гривень відбудеться 2 серпня, а роботи потрібно буде завершити до 31 грудня 2022 року. 

У перелік робіт входять утеплення фасадів будівель ліцею, ремонт ганків та приямок, улаштування покрівлі, виготовлення пожежної драбини, установлення лав, урн, флагштоків та ін.

Також Управління капітального будівництва Одеської міської ради оголосило тендер для обрання компанії, якій заплатять за ремонтно – реставраційні роботи хірургічного павільйону, який є частиною комунальної установи «Міська клінічна лікарня №1», що відома серед одеситів як «Єврейська лікарня».

Нагадаємо, Департамент культури та туризму Одеської міської ради оголосив тендер для обрання компанії, якій заплатять за організацію та проведення святкового Гала-концерту до дня заснування міста Одеси.

Минулого року Департамент культури та туризму Одеської міської ради вказав очікувану вартість заходу 3 мільйони 600 тисяч гривень. 

Поділитися