24 вересня 2021 р. 19:20

Компанії одеського депутата заплатять 257 мільйонів без аукціону за будівництво шляхопроводу на Полтавщині

Компанії одеського депутата заплатять 257 мільйонів без аукціону за будівництво шляхопроводу на Полтавщині

Служба автомобільних доріг у Полтавській області сплатить 257,5 мільйонів гривень товариству з обмеженою відповідальністю «Ростдорстрой». 

Про це зазначається в системі електронних закупівель Prozorro.

Йдеться про будівництво шляхопроводу через залізницю при реконструкції автомобільної дороги державного значення Н-31 Дніпро-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка. САД та ТОВ уклали додаткову угоду до договору про закупівлю робіт від 20 червня 2017 року за переговорною процедурою. 

Тоді, у 2017 році ТОВ «Ростдорстрой» виграло тендер, погодившись працювати за 307 мільйонів 494,2 тисячі гривень. 

У лютому 2019 року Служба автомобільних доріг в Полтавській області провела тендер для вибору підрядника, з яким заплатять за реконструкцію автомобільної дороги державного значення Н-31 Дніпро-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка. Та знов обрала переможцем ТОВ «Ростдорстрой», яке згодна була працювати за 448 мільйонів 125 тисяч гривень. 

Згідно з єдиним реєстром юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, засновником ТОВ «Ростдорстрой» є комерційне товариство з обмеженою відповідальністю «Оттама», а кінцевими бенефіціарами - Євген Коновалов і Юрій Шумахер. Юрій Шумахер також є депутатом Одеської міської ради від фракції партії «Довіряй ділам» Одеського міського голови Геннадія Труханова.

Поділитися