27 вересня 2021 р. 20:12

Компанія одеського депутата за 4 мільйони ремонтуватиме дороги в Харкові

Компанія одеського депутата за 4 мільйони ремонтуватиме дороги в Харкові

Департамент будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради провів тендер для обрання компанії, якій заплатять за капітальний ремонт вулиці Таганської, 20/1 та провулків Таганського першого, 3, 5 та Таганського другого, 4, 6.

Відповідна інформація міститься в системі електронних закупівель Prozorro.

Йдеться про внутрішньоквартальні дороги та тротуари. Аукціон відбувся 24 вересня і в ньому брали участь дві компанії: товариство з обмеженою відповідальністю "Ростдорстрой" та товариство з обмеженою відповідальністю "Макс Білдінг". 

Переможцем визнали ТОВ "Ростдорстрой", яке погодилось працювати за 3 мільйони 905 тисяч гривень. 

Згідно з єдиним реєстром юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, засновником ТОВ «Ростдорстрой» є комерційне товариство з обмеженою відповідальністю «Оттама», а кінцевими бенефіціарами - Євген Коновалов і Юрій Шумахер. Юрій Шумахер також є депутатом Одеської міської ради від фракції партії «Довіряй ділам» Одеського міського голови Геннадія Труханова.

Нагадаємо, Управління капітального будівництва Одеської міської ради оголосило тендер для обрання компанії, якій заплатять за розробку проєктної документації по об’єкту «Реконструкція стадіону «Спартак».

Служба автомобільних доріг у Полтавській області сплатить 257,5 мільйонів гривень товариству з обмеженою відповідальністю «Ростдорстрой». 

Служба автомобільних доріг у Луганській області провела ще один тендер для обрання підрядників з метою здійснення поточного середнього ремонту ділянок автомобільної дороги загального користування державного значення Т-13-13 Троїцьке – Білокуракіне - Старобільськ.  

Поділитися