15 грудня 2021 р. 16:13

Фасад театру юного глядача в Одесі відремонтують за 11 мільйонів

Фасад театру юного глядача в Одесі відремонтують за 11 мільйонів

Департамент капітального будівництва та дорожнього господарства Одеської обласної державної адміністрації оголосив тендер для обрання компанії, якій заплатять за ремонтно-реставраційні роботи фасадів та покрівлі будівлі комунальної установи "Одеський театр юного глядача ім. Юрія Олеши".

Про це йдеться в системі електронних закупівель Prozorro.

Аукціон з очікуваною вартістю закупівлі в 11 мільйонів 580 тисяч гривень має відбутися 5 січня 2022 року. Роботи слід завершити до 1 вересня 2022 року. 

Між тим, секретаріат уповноваженого із захисту державної мови вважає за потрібне провести у 2022 році більш ретельний моніторинг діяльності окремих закладів культури, серед яких одеські театри, в частині дотримання вимог ч.3 ст. 23 мовного закону. 

Нагадаємо, Управління Одеської обласної ради з майнових відносин оголосило тендер для обрання компанії, яка візьметься виготовити науково-проєктну документацію для проведення ремонтно-реставраційних робіт на будівлі-пам’ятці – «Англійський клуб» (Одеський музей морського флоту). Наразі пропозиції розглянуті та рішення про укладання угоди очікує приватне підприємство "Ретроград-плюс". 

Поділитися