13 вересня 2021 р. 10:52

Для капремонту ліцею в Одесі обрали дорожчу компанію

Для капремонту ліцею в Одесі обрали дорожчу компанію

Управління капітального будівництва Одеської міської ради провело тендер для обрання компанії з капітального ремонту будівлі та елементів благоустрою прилеглої території Одеського ліцею «Ланжеронівський» за адресою: м. Одеса, пр-т Гагаріна, 6.

Про це йдеться в системі електронних закупівель Prozorro.

У перелік робіт входять утеплення фасадів будівель ліцею, ремонт ґанків та приямок, улаштування покрівлі, виготовлення пожежної драбини, встановлення лав, урн, флагштоків та ін.

Аукціон відбувся 7 вересня, і в ньому взяли участь дві компанії: товариство з обмеженою відповідальністю "Центр реконструкції та будівництва" та товариство з обмеженою відповідальністю "Ігвестиційно-будівельна компанія "Квадр"". Найбільш вигідною була пропозиція саме останнього - 27 мільйонів 756,8 тисячі гривень проти 27 мільйонів 824,3 тисячі гривень в конкурента. Проте переможцем визнали "Центр реконструкції та будівництва".

Пропозицію ТОВ "Квадр" відхилили через невідповідність документів, наданих у складі пропозиції, вимогам тендерної документації, затвердженої рішенням тендерного комітету, а саме:

  • відсутнє забезпечення тендерної пропозиції;
  • документи тендерної пропозиції надано не у форматі - «pdf»
  • та інше.   

Це був вже другий аукціон за цією закупівлею; в першому. що відбувся 2 серпня, забажав брати участь лише "Центр реконструкції та будівництва".

За даними реєстру юридичних осіб, товариство з обмеженою відповідальністю "Центр реконструкції та будівництва" засновано у 2005 році. Засновники: Олег Корчмар, Микола Щепров, Юрій Скляренко

Нагадаємо, Господарський суд Одеської області став на бік Одеської міської ради та розірвав угоду купівлі-продажу, укладену між Одеською міською радою та товариством з обмеженою відповідальністю «Джексонвіль». 

Центр медичної реабілітації та санаторного лікування "Одеський" - колишній санаторій "Лермонтовський" - оголосив тендер для обрання підрядника, який зробить капітальний ремонт асфальтного покриття.

Поділитися