12 серпня 2021 р. 11:49

Аукціон на право орендувати будиночки аеропорту в Грибівці не виграв ніхто

Аукціон на право орендувати будиночки аеропорту в Грибівці не виграв ніхто

Результатом аукціону на оренду нерухомого майна в селі Грибівка на вулиці Приморській, 14, де 2 серпня здали в оренду туалет та душові за 300 тисяч та 1 гривню в місяць, стало визнання торгів такими, що не відбулися. 

Про це йдеться в системі "Prozorro. Продажі". 

У другому конкурсі предметом аукціону стали котедж та гуртожиток і переможицею мала стати Христина Радченко, яка раніше брала участь в аукціоні щодо орендування іншої нерухомості, а саме душової, вбиралень та будиночку охорони, але поступилася переможцеві - ТОВ "ЕВТ Плюс"  з різницею в одну гривню. Проте як йдеться в акті щодо відмови їй в перемозі, вона не надала в необхідний термін протокол щодо результатів електронного аукціону. 

 

Цікаво, що в реєстрі юридичних осіб Міністерства юстиції немає даних про Радченко Христину Анатоліївну ані як про фізичну-особу підприємця, ані як про юридичну особу. 

Для зручнішого перегляду відкрийте в новому вікні

 

Зазначимо також, що під час апаратної наради 9 серпня керівник Департаменту комунальної власності Одеської міської ради Олександр Делінський повідомляв, що договори в обох тендерах не були підписані, а термін мав сплинути 11 серпня. 

Щодо переможця конкурсу на оренду туалетів, то компанія "ЕВТ Плюс" зареєстрована 27 липня 2021 року тобто за шість днів до аукціону.

Для зручнішого перегляду відкрийте в новому вікні.

 

Нагадаємо, Управління обласної ради з майнових відносин втретє оголосило тендер, щоб визначити підрядника будівництва Болгарського культурного центру в Болграді Одеської області.

Служба автомобільних доріг Луганської області провела тендер для обрання компанії, якій заплатять за поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Т-13-07 Сватове – Новопсков – Мілове. 

Державне підприємство "Служба місцевих автомобільних доріг" оголосила тендер щодо обрання підрядника, для експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення Одеського району.

Поділитися