07 червня 2020 р. 09:22

Таємнича дружина та єдиний дохід - зарплата нардепа: Куренной подав декларацію про доходи

Таємнича дружина та єдиний дохід - зарплата нардепа: Куренной подав декларацію про доходи

Колишній народний депутат Володимир Куренной подав декларацію після звільнення, у якій вказав доходи за 2019 рік та своє майно.

Відповідний електронний документ опублікований на офіційному сайті Національного агенства з питань запобігання корупції.

Володимир Куренной прийняв присягу народного депутата 4 грудня 2018 року. Він входив до "БлокуПетра Порошанка "Солідарність", і коли Ірина Фриз, нардепка від цієї партії стала міністеркою у справах ветеранів, ЦВК визнала переможцем Куренного, який йшов під № 86 у списку "БПП". Наразі колишній нардеп є тимчасово безробітнім.

В електронній декларації Куренной вказав членом родини дружину Софію Павлоу, яка є громадянкою Греції.

У селі Фонтанка Лиманського району Володимир Куренной має житловий будинок (256,4 кв. м), там же у нього є земельна ділянка у тисячу "квадратів". У Нещеретів Обуховського району на Київщині він має садовий будинок (150,2 кв. м) та земельну ділянку (1219 кв. м), ще одна земельна ділянка (1,2 тис. кв. м), яка належить колишньому нардепу, розташована у селі Качали Бородянського району Київської області.

З транспортних засобів Куренной задекларував дві свої автівки: Land Rover Discovery Sport, 2017 року випуску, та Toyota C-HR, того ж року випуску.

Єдиний дохід, який задекларував Володимир Куренной - його заробітна плата на посаді народного депутата - 291 тис. 231 грн.

У готівці він зберігає 30 тис. доларів та 10 тис. грн, а на банківському рахунку в нього лежить 71 гривня.

Також він вказав, що погасив кредит у розмірі 595 тис. 738 грн, який брав у 2018 році. 

Наостанок Володимир Куренной повідомив, що входить у правління ГО "Фонд свободи і демократії".

Зазначимо, що колишній нардеп не вказав ані майно, власницею якого є його дружина, ані її доходи.

Раніше "ІзбірКом" розповідав, які статки мають колишні народні депутати Геннадій ЧекітаЄвген ДейдейВасиль ГуляєвОлександр УрбанськийДмитро ГолубовСергій КіваловЛеонід Клімов, Олександр Пресман, а також чинні нардепи  Олексій Леонов Олег КолєвОлександр ТкаченкоСтепан ЧернявськийСергій КолебошинАндрій Костін («Слуга народу»),  Микола СкорикТетяна Плачкова («Опозиційна платформа - За життя»), Антон Кіссе,  Анатолій Урбанський («За майбутнє»), Олександр ГоренюкІгор Васильковський ("Слуга народу"), Олексій Гончаренко ("Європейська солідарність"). 

Поділитися