27 жовтня 2020 р. 20:29

НАЗК викликає двох правоохоронців з Одеської області та екснардепа-одесита для пояснень

НАЗК викликає двох правоохоронців з Одеської області та екснардепа-одесита для пояснень

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) запрошує 39 осіб для надання пояснень стосовно можливих порушень вимог Законів України «Про запобігання корупції» та «Про політичні партії в Україні».

Як зазначили в пресслужбі НАЗК, в переліку є також представники Одеської області. 

Так, у зв’язку з несвоєчасним поданням декларації запрошуються: народний депутат України VIII скликання Іван Фурсін та колишня прокурорка Іллічівської місцевої прокуратури Одеської області Тетяна Кобець.

За несвоєчасне подання повідомлення про суттєві зміни в майновому стані запрошується дізнавачка Лиманського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Одеській області Катерина Стохла.

Нагадаємо, раніше Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) запрошує 29 осіб для надання пояснень стосовно можливих порушень вимог Законів України «Про запобігання корупції» та «Про політичні партії в Україні». Серед запрошених колишня начальниця відділу Державної казначейської служби України у Балтському районі Одеської області Вікторія Попович та начальник Управління Державного агентства рибного господарства в Одеській області Владислав Чабан.

Національне агентство з питань запобігання корупції розпочало сім повних перевірок декларацій за результатами моніторингу способу життя. 

Раніше депутат Одеської міської ради Олег Етнарович приховав при складанні електронної декларації інформацію про 27 мільйонів 400 тисяч гривень. 

Поділитися