31 травня 2020 р. 15:13

Нардеп Гончаренко, який керує "Якістю життя", оприлюднив свої статки

Нардеп Гончаренко, який керує "Якістю життя", оприлюднив свої статки

Народний депутат України Олексій Гончаренко, обраний на позачергових парламентських виборах у 2019 році по округу № 137, подав електронну декларацію про доходи за 2019 рік.

Відповідний документ опублікований на офіційному сайті Національного агенства з питань запобігання корупції.

Зазначимо, що Гончаренко балотувався у якості самовисуванця, проте після того, як пройшов до парламенту, увійшов у фракцію "Європейська солідарність".

Родина Олексія Гончаренка складається з дружини Ольги Гончаренко та двох синів.

Минулого року Ольга Гончаренко придбала в Одесі квартиру площею 61,5 кв. м, на яку витратила 1 млн 363 тис. 471 грн, а також за 513 тис. 905 грн стала власницею горища площею 69 кв. м. До цього у власності родини була квартира в Одесі (141,2 кв. м), яка належить Олексію Гончаренку, також він є співласником ще однієї квартири в Одесі (75,5 кв. м). У Києві нардеп орендує квартиру (60 кв. м) у Ірини Олександрівни Білик. Крім того, Ольга Гончаренко є співласницею квартири у Миколаєві (54,5 кв. м). Також парламентар задекларував квартиру в Одесі (34,5 кв м), яка належить Ірині Гончаренко, і у якій зареєстроване його місце проживання.

Автівок та ювелірних прикрас родина Гончаренків не має.

За 2019 рік на посаді народного депутата Олексій Гончаренко отримав заробітну плату у розмірі 458 тис. 756 грн, а у якості процентів від банківських вкладів його дохід склав трохи більше 28,8 тис. грн. Ольга Гончаренко за минулий рік підприємницькою діяльністю заробила майже 5 мільйонів гривень.

На банківських рахунках Олексій Гончаренко зберігає 15 тис. 133 євро, 41 тис. 531 долар, майже 28 тис. гривень та один британський фунт стерлінгів. У готівці він має 49 тис. доларів та 10 тис. євро, а його дружина заощадила та тримає "під подушкою" 445 тис. доларів та мільйон гривень.

Також нардеп вказав, що є керівником двох громадських об'єднань: ГО "Якість життя" та ВГО "За якісне життя в Україні". 

Нагадаємо, раніше е-декларації про доходи за 2019 рік подали Антон Кіссе ("За майбутнє"), Олексій Леонов Олег КолєвОлександр ТкаченкоСтепан ЧернявськийСергій Колебошин («Слуга народу»),  Микола Скорик («Опозиційна платформа - За життя»), Анатолій Урбанський («За майбутнє»), Олександр Горенюк, Ігор Васильковський ("Слуга народу") 

Поділитися