01 червня 2020 р. 14:02

Майже 5 мільйонів від підприємницької діяльності та нова квартира у столиці: Плачкова подала щорічну декларацію

Майже 5 мільйонів від підприємницької діяльності та нова квартира у столиці: Плачкова подала щорічну декларацію

Народний депутат України Тетяна Плачкова подала щорічну декларацію про доходи за 2019 рік.

Відповідний документ опублікований на офіційному сайті Національного агенства з питань запобігання корупції.

Тетяна Плачкова була обрана до Верховної Ради на позачергових парламентських виборах, які відбулися минулого року. Вона пройшла до парламенту за списками партії "Опозиційна платформа - За життя" №31. І хоча офіційно народна депутатка не представляє у Раді Одеську область, вона приділяє їй чималу увагу.

Згідно з е-декларацією, Тетяна Плачкова живе разом з трьома синами на донькою.

У листопаді минулого року Плачкова придбала квартиру у Києві, площею 217,1 кв. м, на яку витратила 11 млн 219 тис. 842 гривні. Також їй належить ще одна квартира у столиці (159,9 кв. м), та машиномісце у паркінгу (17,5 кв. м).

У гаражі нардепа лише одна автівка - BMW Х6, 2015 року випуску.

Також Плачкова задекларувала наступні цінні речі: набір, який складається з сережок, браслета та каблучки із золота з діамантами; набір із браслета та сережок із золота і діамантів; набір із перлів: браслет, каблучка та сережки; ольє золоте із дрібними діамантами, годинник  Chopard; дві шуби з хутра; дві сумки: Louis Vuitton і Birkin bag та сукню  Alexander Terekhov.

На посаді нардепа торік вона заробила 157 тис. 339 гривень, отримала дохід від підприємницької діяльності - 4 млн 943 тис. грн, проценти з банківських вкладів склали трохи більше 7,7 тис. грн. Ще 10 тис. гривень Плачкова отримала як дохід від відчуження цінних паперів та корпоративних прав.

У готівці вона тримає 2 млн 315 тис. грн та 253 тис. доларів. На банківських рахунках Плачкова тримаж понад 422 тис. грн, 40 тис. 207 доларів та 776 євро.

Наостанок Плачкова вказала, що вона є членом Національної асоціації адвокатів України.

Нагадаємо, раніше е-декларації про доходи за 2019 рік подали Антон Кіссе ("За майбутнє"), Олексій Леонов Олег КолєвОлександр ТкаченкоСтепан ЧернявськийСергій Колебошин («Слуга народу»),  Микола Скорик («Опозиційна платформа - За життя»), Анатолій Урбанський («За майбутнє»), Олександр ГоренюкІгор Васильковський ("Слуга народу"), Олексій Гончаренко (Європейська солідарність). 

Поділитися