05 червня 2020 р. 20:18

Ані власного житла, ані автівок: екснардеп Фаєрмарк подав декларацію

Ані власного житла, ані автівок: екснардеп Фаєрмарк подав декларацію

Колишній народний депутат України Сергій Фаєрмарк подав декларацію після звільнення, в якій вказав, які доходи отримав протягом 2019 року та яке має майно.

Відповідний документ опублікований на офіційному сайті Національного агенства з питань запобігання корупції.

Сергій Фаєрмарк був обраний до Верховної Ради на позачергових парламентських виборах у 2014 році за списками партії "Народний фронт" (№29). На позачергових парламентських виборах у 2019-му не балотувався.

До членів родини Фаєрмарка входить його дружина Ірина Соколова.

Будь-якою нерухомістю колишній нардеп не володіє, а користується разом з дружиною квартирою сина Дмитра Фаєрмарка. Нерухомість розташована в Одесі та має площу 168,3 кв. м. Дружина експарламентаря є власницею квартири у Кривому Розі (62,3 кв. м). Також Сергій Фаєрмарк вказав, що торік орендував готельний номер у Києві та приміщення для громадської приймальні в Одесі, право користування якими вже припинив.

Транспортних засобів у подружжя немає.

З цінникх речей Сергій Фаєрмарк задекларував шубу та жакет із соболя, які належать його дружині; також Ірина Соколова має наручний годинник, та ювелірні вироби: кольє з білого золота з дрібними діамантами, дві каблучки - одна з білого золота з діамантом, а друга - з блакитним топазом і сапфірами, сережки-гвоздики з білого золота з діамантами та ланцюжок з кулоном з цитрином та діамантами. Сам Фаєрмарк є власником трьох наручних годинників.

 Торік на посаді нардепа Сергій Фаєрмарк отримав 269 тис. 736 грн заробітної плати, а його дружина 35 грн у вигляді процентів з банківських вкладів. Інших доходів він не вказав.

У готівці екснардеп зберігає 130 тис. доларів, а на банківському рахунку - 1 тис. 27 грн. У Ірини Соколової на рахунках у банках 135 доларів та трохи більше за 1,4 тис. грн.

Раніше "ІзбірКом" розповідав, які статки мають колишні народні депутати Геннадій ЧекітаЄвген ДейдейВасиль Гуляєв, Олександр Урбанський, а також чинні нардепи  Олексій Леонов Олег КолєвОлександр ТкаченкоСтепан ЧернявськийСергій КолебошинАндрій Костін («Слуга народу»),  Микола СкорикТетяна Плачкова («Опозиційна платформа - За життя»), Антон Кіссе,  Анатолій Урбанський («За майбутнє»), Олександр ГоренюкІгор Васильковський ("Слуга народу"), Олексій Гончаренко ("Європейська солідарність"). 

Фото: Face News

Поділитися