08 грудня 2019 р. 14:44

Одеська водолазна служба придбала спорядження у дочки свого директора

Одеська водолазна служба придбала спорядження у дочки свого директора

Поліція розслідує можливе привласнення коштів начальником водолазної служби Одеської філії ДП «Адміністрація морських портів України» Ігорем Тесцовим-Любимовим при укладанні угод з ТОВ «Український морський та портовий сервіс» («УМПС») на загальну суму 4,99 млн грн.

Про це стало відомо з ухвал Київського районного  суду м. Одеси від 28-28 листопада, - інформують "Наші гроші".

Так, у 2017-2019 роках з метою забезпечення потреб водолазної служби було проведено три (1,2,3) тендерні закупівлі послуг забезпечення водолазних та промірних робіт катером. В усіх тендерах єдиним конкурентом «УМПС» було ТОВ «Арована-Тур», яке неодмінно програвало через вищу пропозицію.

Загальна сума угод з «УМПС» по цим трьом тендерам склала 4,99 млн грн.

Слідство встановило, що дочка начальника водолазної служби Одеського порту володіє приміщенням площею майже 84 кв. м, де вона веде підприємницьку діяльність і де розташовано магазин професійного спорядження для дайверів (водолазів) під назвою «Глибина». Продавцем-консультантом та інструктором з дайвінгу працює сам директор «УМПС».

Також поліцейські встановили, що фактично магазином керує начальник водолазів Одеської філії «АМПУ».

З судової ухвали відомо, що 21 листопада поліція обшукала адмінбудівлю водолазної служби, помешкання її начальника та магазин і клопотала про арешт вилученого майна. Суд ці клопотання задовольнив.

Юлія Любимова як ФОП зареєстрована в Одесі за однією адресою з ТОВ «Український морський сервіс», співвласником якого раніше був її батько – Тесцов-Любимов.

Поділитися