07 листопада 2018 р. 19:27

Керівників громад Одещини навчать аналізувати та мапувати конфлікти в громадах

Керівників громад Одещини навчать аналізувати та мапувати конфлікти в громадах

Громадська організація «Регіональний аналітичний центр» з метою посилення та підвищення кваліфікації лідерів громад у вирішенні конфліктів, підтримці та захисті прав людини на місцях, протистоянні мові ворожнечі запрошує 15 представників Ізмаїльського, Болградського, Ренійського, Кілійського та Татарбунарського районів Одеської області взяти участь в практичному семінарі з навичок аналізу та мапування конфліктів в громадах, який відбудеться вже на початку грудня.

Завдяки участі у семінарі голови громад матимуть можливість: познайомитися з основами визначення конфлікту та системного аналізу соціальних конфліктів; попрактикувати навички мапування соціальних конфліктів на ваших прикладах та в подальшому долучитись до моніторингу конфліктів в вашому районі; підсилити ефективність від участі в громадських проектах та поділитись власним досвідом громадської участі в політичному та соціальному житті.

Для кого цей семінар буде корисним.

Громадським активістам, які працюють в напрямку роботи з соціальними конфліктами в громаді;

Працівникам освіти, зокрема соціальним педагогам освітніх закладів;

Лідерам громад (сільським, селищним головам, головам ОТГ);

Представникам правоохоронних органів, зокрема дільничим інспекторам;

Представникам ЗМІ, зокрема журналістам.

Вікова категорія необмежена. Оскільки кількість учасників обмежена, пріоритет буде надаватись тим учасникам, хто раніше зареєструється.

Бажаючі можуть подавати он-лайнову заявку на участь до 25 листопада 2018 року.

Семінар проводиться в рамках проекту «Розробка пілотної моделі мапування соціальних конфліктів на прикладі п’яти районів півдня Одеської області» співфінансується Форумом громадянської служби миру (forum ZFD) та спільно впроваджується ГО «Регіональний аналітичний  центр» і Програмним офісом Форуму громадянської служби миру (forumZFD) в Україні.

Поділитися