Тренінг “Персональна безпека в правозахисті: як захистити себе займаючись активізмом?”

Триденний тренінг “Персональна безпека в правозахисті: як захистити себе займаючись активізмом?” відбудеться в Одесі 25-27 вересня 2020 року.

Мета тренінгу: надання практичних знань та навичок для забезпечення персонального фізичного та цифрового захисту представникам/-ницям громадянського суспільства в Одесі та Одеській області.

Що дізнаєтесь?
Фізична безпека: як оцінювати ризики нападу, які є стратегії безпеки, як складати безпековий план, як попереджувати напад та що робити якщо напад вже стався;
Цифрова безпека: яким має бути надійний пароль, як попередити та шо робити при зламі пошти/соцмереж, як захистити свій пристрій від вірусів, шпигунського та іншого небажаного програмного забезпечення;
Безпека при взаємодії з органами правопорядку: особливості проведення процедур поверхневої перевірки, особистого огляду та обшуку в порядку адміністративного та кримінального процесу.

До участі в тренінгу запрошуються: правозахисники/-ці, активісти/-ки та інші представники/-ці громадського сектору, які на постійній або тимчасовій основі професійно або у вільний від основної роботи час активно займаються правозахистом в будь-якій суспільно-важливій сфері життя та здійснюють свою діяльність на території м. Одеси або Одеської області.

Участь у тренінгу безкоштовна.
Для подачі заявки на участь у тренінгу необхідно заповнити гугл-анкету
Дедлайн подачі заявки – 4 вересня 2020. Про результати відбору організатори повідомлять 11 вересня 2020.

Поділитися

29 листопада 09:00 - 29 листопада 13:00

16 квітня 16:00 - 19 травня 18:00

17 квітня 10:00 - 19 квітня 17:00