Презентація інтерактивної карти зелених насаджень міста Одеси

17 червня 2020 року КП «Міськзелентрест» проводитиме презентацію інтерактивної карти зелених насаджень міста Одеси. Прийняти участь у заході запрошуються громадські активісти, представники ЗМІ та усі бажаючі. Презентація розпочнеться о 13:00 в приміщенні актової зали Нової мерії.

Інтерактивна карта зелених насаджень - онлайн платформа, для розміщення інформації про зелені зони міста. Відкрита карта дерев Одеси дозволить проводити інвентаризацію зелених насаджень, вести автоматичну нумерацію дерев та визначити їх GPS координати, мати дані про загальну площу, зайняту об'єктами зеленого господарства, визначати кількість дерев і чагарників за видами насаджень, породами, віком, діаметром на висоті 1,3 м стовбурів дерев та їх якісного стан, визначати вартість об'єктів благоустрою загалом і його окремих ділянок, визначати, якими шкідниками та хворобами вражені зелені насадження, визначати балансоутримувачів зелених насаджень.

На карті будуть позначатися парки, сквери, бульвари, квітники, паркові меблі, фонтани, альтанки та інші елементи благоустрою. Щодо кожного позначеного об’єкту фахівці КП «Міськзелентрест» вноситимуть данні та характеристику. Це дозволить систематизувати роботу з контролю за зеленими зонами міста, відслідковувати кількість та якість дерев і приймати стратегічні рішення у розвитку зеленого будівництва в Одесі.

Крім того, з впровадженням інтерактивної карти, долучитися до розвитку зелених зон міста зможе кожен бажаючий навіть не виходячи із дому. Достатньо зареєструватися на сайті та в режимі онлайн відмічати на карті об’єкти, що знаходяться у незадовільному стані. Адміністратори сайту будуть перевіряти надіслану інформацію та включати отримані данні у план робіт підприємства.

Поділитися

29 листопада 09:00 - 29 листопада 13:00

16 квітня 16:00 - 19 травня 18:00

17 квітня 10:00 - 19 квітня 17:00