Прес-конференція «Захоплення всесвітньо відомого курорта»

Прес-конференція «Захоплення всесвітньо відомого курорта»

У вівторок, 2 липня, об 11:00 у дочірньому підприємстві "Клінічний санаторій ім. Пирогова" розпочнеться прес-конференція на тему: «Захоплення всесвітньо відомого курорта».

25 червня 2019 року керівництву Санаторію стало відомо, що у Реєстрі юридичних осіб керівником (тимчасово виконуючий обов’язки) ДП «Клінічний санаторій ім. Пирогова» зазначений Нагорничевський Олександр Артурович. Також стало відомо, що з Реєстру були виключені відомості про директора ДП «Клінічний санаторій ім. Пирогова» Погосяна Араіка Разміковича, який перебуває на лікарняному та його заступника Ремескова Володимира Анатолійовича. Про Нагорничевського О.А. ані керівництву ані працівникам Санаторію нічого не відомо. І тому виникає питання, яким чином він опинився в Реєстрі юридичних осіб, в розділі керівництво ДП «Клінічний санаторій ім. Пирогова»?

Треба також наголосити, що Печерським районним судом міста Київ, постановлено ухвалу від 4 квітня 2019 року (буде надано журналістам), якою було заборонено усім без виключення державним реєстраторам юридичних осіб проводити будь-які реєстраційні дії щодо відомостей, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань про Дочірнє підприємство «Клінічний санаторій ім. Пирогова» закритого акціонерного товариства лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця».

Учасники:

Валентина Нікітушкіна, медичний директор ДП "Клінічний санаторій ім. Пирогова"

Володимир Ремесков, в.о. директора ДП "Клінічний санаторій ім. Пирогова"

Дмитро Богданов, начальник відділу маркетинга ДП "Клінічний санаторій ім. Пирогова"

Адреса - вул. Лиманна, 170

Контактний телефон: (063) 639-83-74

Поділитися

29 листопада 09:00 - 29 листопада 13:00

01 березня 15:00 - 29 березня 18:00

14 березня 16:00 - 14 квітня 18:00