Навчально-практична програма «Школа миротворчої журналістики»

Навчально-практична програма «Школа миротворчої журналістики»

Журналісти-початківці та блогери з Одеської, Миколаївської та Херсонської областей запрошуються до участі в навчально-практичній програмі «Школа миротворчої журналістики». Базовий рівень програми передбачає участь 15 відібраних учасників в триденному тренінгу з питань протидії «мові ворожнечі» та впровадження миротворчого підходу в журналістській діяльності. На наступному етапі, на конкурсній основі, буде фінансово підтримано кращі медійні проекти учасників тренінгу в сфері практичного використання миротворчого підходу.  

Тренінг «Школа миротворчої журналістики» відбудеться протягом 27-29 травня 2019 року (три дні) в Центрі етнографічного, сільського та зеленого туризму Фрумушика Нова (Одеська область, Тарутинський район). 

Команда учасників «Школи миротворчої журналістики» складатиме 15 осіб та буде сформована на конкурсній основі. Для участі в конкурсі необхідно заповнити анкету учасника не пізніше 21 травня 2019 року включно. Про результати відбору, всі учасники, які заповнили анкету, будуть повідомлені 22 травня 2019 року.

Анкета для заповнення доступна за посиланням https://drive.google.com/open?id=1pB201S5SoIkmhGxuv6t2TbScju0dXDEcfeCQI2bIhic

Докладніше http://cvu.od.ua/ua/announce/vidbir-uchasnikiv-navchalno-praktichnoyi-programi-shkola-mirotvorchoyi-jurnalistiki_939/

Поділитися