Міжнародний музичний фестиваль ODESSA CLASSICS

Міжнародний музичний фестиваль ODESSA CLASSICS

Міжнародний музичний фестиваль ODESSA CLASSICS в 2019 році триватиме 9 днів. Він відбудеться з 1 по 9 червня і познайомить слухачів з найвідомішими музикантами сучасної класичної сцени. 

Фестиваль вперше внесено до європейських фестивальних гідів. 

Для участі в ODESSA CLASSICS 2019 вперше в Україну приїде Цюрихський камерний оркестр (Zürcher Kammerorchester) - колектив, який належить до ТОП-5 кращих камерних оркестрів світу. Вони зіграють 3 концерти. Артист-резидент ODESSA CLASSICS видатний британський скрипаль Даніель Хоуп вийде на сцену фестивалю двічі. Вперше до України приїдуть легендарний віолончеліст Міша Майський, провідний французький піаніст Сіпріан Кацаріс і відомий італійський піаніст П'єтро де Марія. На численні прохання глядачів повторно (але з новими програмами) зіграють артисти, які зібрали супераншлаги на минулих фестивалях - скрипалі Робі Лакатош (Угорщина) і Майкл Гуттман (Бельгія) та віолончелістка Цзин Чжао (Бельгія).

Опен-ейр концерт ODESSA CLASSICS 2019, як і минулого року, відбудеться на Потьомкінських сходах.

Крім основної програми, за традицією, в музеях Одеси пройдуть концерти паралельної програми "Пілігрими", за участю українських артистів. А ще, як зазвичай, в рамках ODESSA CLASSICS 2019 пройдуть дві виставки сучасного мистецтва, майстер-класи, дискусії та лекції. Відбудеться світова прем'єра канадського документального фільму про живого класика грузинської музики Гію Канчелі. Сам маестро планує бути в Одесі і поспілкуватися з глядачами.

Поділитися

29 листопада 09:00 - 29 листопада 13:00

01 березня 15:00 - 29 березня 18:00

14 березня 16:00 - 14 квітня 18:00