Міжнародна конференція "Відповідь ЄС на нові виклики безпеці у Європейському Добросусідстві: побудова стійких держав та суспільств"

Міжнародна конференція "Відповідь ЄС на нові виклики безпеці у Європейському Добросусідстві: побудова стійких держав та суспільств"

Міжнародна конференція 2019

"Відповідь ЄС на нові виклики безпеці у Європейському Добросусідстві: побудова стійких держав та суспільств"

Червень 6-8, 2019 Одеса

Проект програми ім. Жана Моне «Побудова стійких держав та суспільств: відповідь ЄС на нові виклики безпеці у Європейському Добросусідстві» спрямований на поглиблення та поширення знань про стратегічні підходи до забезпечення стійкості держав та суспільств у Європейській глобальній стратегії. Проект стимулює дискусію між науковцями, державними службовцями та громадянським суспільством щодо політики Європейського Союзу, спрямованої на побудову стійких держав та суспільств у країнах Європейського Добросусідства. 

До участі у міжнародній конференції запрошуються представники академічної спільноти, аналітичних центрів, громадянського суспільства, державні службовці, журналісти з України та країн Європейського Союзу. Протягом конференції будуть обговорюватись різні аспекти стійкості та безпеки на основі спільного розуміння небезпеки та ризиків. Результатом обговорення буде розробка політики держав та міжнародних організацій, спрямована на посилення Європейської безпеки.

Орієнтовна тематика конференції

Головна тема конференції "Відповідь ЄС на нові виклики безпеці" 

Регіональні робочі групи
-    Східне партнерство;
-    Росія;
-    Західні Балкани»;
-    Країни Балтії.

Тематичні робочі групи
-    Багатостороння дипломатія;
-    Ефективне управління, демократизація та децентралізація;
-    Участь громадянського суспільства у розробці політики;
-    Роль жінок у розробці політики безпеки.
 
Учасники конференції

Молоді вчені, державні службовці, активісти з України та країн Європейського Союзу, зацікавлені у питаннях міжнародних відносин, державної політики, журналістики.

Подання заявки для участі
Анотація до 500 слів англійською разом з резюме повинна бути надіслана на електронну пошту організаторів (e-mail: tmalyarenko@onua.edu.ua, s.wolff@bham.ac.uk). 
Участь безкоштовна.

Кофе-брейки та ланчі будуть забезпечені всім учасникам конференції.
 

Поділитися

29 листопада 09:00 - 29 листопада 13:00

16 квітня 16:00 - 19 травня 18:00

17 квітня 10:00 - 19 квітня 17:00