«Марш патріотів та захисників України» з нагоди Дня Незалежності України

«Марш патріотів та захисників України» з нагоди Дня Незалежності України

2 серпня 2019 року, на спільному засіданні громадських організацій ветеранів міста Одеси і Одеської області було прийняте рішення про проведення 24 серпня 2019 року в місті Одесі з 11:00 до 12:00 «Маршу патріотів та захисників України» з нагоди відзначення Дня Незалежності України та вшанування загиблих воїнів, за маршрутом: Театральна площа (місце формування колони) — вулиця Рішельєвська — вулиця Пантелеймонівська — Привокзальний провулок — Італійський бульвар — площа Куликове поле — вулиця Канатна — сквер Героїв Небесної Сотні — пам’ятний знак закладений на честь загиблих учасників АТО. Також передбачено проведення урочистого мітингу за участю керівництва області, міста, командування військ та правоохоронних органів, які дислокую ться в м. Одеса.

Захід не є політичною акцією та за погодженням громадських організацій під час його проведення заборонено використання будь-якої політичної символіки.

У марші похідним кроком йтимуть члени родин загиблих побратимів у російсько-українській війні, члени ветеранських та патріотичних організацій, волонтери, представники громадськості міста та області. Орієнтовна попередня кількість учасників, які дали згоду прийняти участь — більше 300 осіб.

В рамках Маршу планується додаткові заходи для поранених учасників АТО/ООС, що знаходяться в військовому госпіталі. 

Також організатори запрошують всіх приєднатись до акції пам’яті загиблих воїнів, що пройде 23 серпня біля пам’ятника Дюку де Ришельє о 20:00 та «Вишиванковому ланцюгу» 24 серпня о 13:00 на Приморському бульварі.

Поділитися