Квест від проекту «Зміцнення соціальної згуртованості»

6 і 13 липня 2019 року відбудуться безкоштовні квести центральною частиною Одеси, які організовані проектом «Зміцнення соціальної згуртованості» Благодійного фонду «Карітас Одеса УГКЦ». Учасники квесту пройдуться по стопах знаменитих діячів Одеси, дізнаються, як вони вплинули на історію і культуру міста, зможуть придивитися і по-новому поглянути на таку звичну для нас Одесу та її мешканців.

Одеса - це багатонаціональне місто з привабливою атмосферою і архітектурою, цікавою історією, традиціями і культурою. Свого часу Одеса всиновила представників незліченної кількості національностей. Багато вулиць, провулків та районів названих за національною ознакою або вказують на неї. Так що Одеса  дуже багатодітна мама. І чим більше вона всиновлювала дітей, тим красивішою і багатшою ставала!
 
В лютому та травні для всіх бажаючих Карітас проводив лекції про незабутню Одесу, на яких говорили про внесок поляків, греків, німців, французів, євреїв, українців і інших національностей  в розвиток нашого міста. В продовження лекцій і відбудуться тематичні квести.
 
Організатор: Благодійний фонд "Карітас Одеса УГКЦ".
Серія лекцій буде проходити в рамках проекту
"Зміцнення соціальної згуртованості".
Анонс у фейсбуці за посиланням.

Поділитися

29 листопада 09:00 - 29 листопада 13:00

16 квітня 16:00 - 19 травня 18:00

25 квітня 11:00 - 25 квітня 14:00