Інтелектуальна гра для молоді з питань представницької демократії та місцевого самоврядування

Інтелектуальна гра для молоді з питань представницької демократії та місцевого самоврядування

Протягом вересня-жовтня громадські організації-учасниці кампанії «Атестація депутатів місцевих рад» проведуть серію інтелектуальних ігор для молоді з питань представницької демократії та місцевого самоврядування.

До участі в заходах запрошуються команди студентів вишів та молодих гравців інтелектуальних ігор, які бажають спробувати свої сили у визначеній тематиці.

Зацікавлених гравців просять звертатись до місцевих громадських організацій, які здійснюють Атестацію депутатів місцевих рад.

Захід відбудеться 28 вересня, Інтелект-клуб №1 (вул. Маразліївська, 1/20, стадіон «Чорноморець»), організатор Одеська обласна організація ВГО «Комітет виборців України»

Громадська кампанія «Атестація депутатів місцевих рад» - це ініціатива Одеської обласної організації ВГО «Комітет виборців України», спрямована на сприяння вирішенню проблеми низького рівня відкритості, прозорості та підзвітності виборцям місцевих, а також підвищення поінформованості громадян про їх  діяльність.

Проект «Атестація депутатів місцевих рад» реалізується Одеською обласною організацією ВГО «Комітет виборців України» разом з партнерськими організаціями з 16-ти регіонів України.

Громадська кампанія «Атестація депутатів місцевих рад» спрямована на сприяння вирішенню проблеми низького рівня відкритості, прозорості та підзвітності виборцям депутатів 23 місцевих рад з 17 областей України, а також підвищення поінформованості громадян про діяльність місцевих депутатів. Проект «Атестація депутатів місцевих рад» реалізується Одеською обласною організацією ВГО «Комітет виборців України» разом з партнерськими організаціями з 16-ти регіонів України за підтримки Національного фонду демократії (NED, США). У 2016 році апробація методології відбулася в місцевих радах Одеської області за підтримки Міжнародного фонду «Відродження», з 2018-го року за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» було розроблено веб-платформу «Місцеві депутати. Атестація». 

Поділитися

29 листопада 09:00 - 29 листопада 13:00

01 березня 15:00 - 29 березня 18:00

14 березня 16:00 - 14 квітня 18:00