Ярмарок "Скарби Одещини"

Ярмарок "Скарби Одещини"

Ярмарок «Скарби Одещини» відбудеться 2 березня з 12:00 до 18:00 на проспекті Т. Шевченка, 4 (площа перед Одеською облдержадміністрацією).

Кожен район області, а їх загалом 26, презентує свої продукцію, гостинність і цікавинки.


На ярмарку будуть організовані 8 локацій, де можна скуштувати національні страви, придбати екологічні продукти від виробників, розважитися з дітьми, відвідати майстер-класи чи послухати одеські гурти.

На «Ярмарковій площі» будуть розташовані павільйони кожного району. У них господарі представлять свої території – звичаї, обряди, костюми, страви і творчість. 

У цей час на «Ринковій площі» гості ярмарки зможуть придбати сільськогосподарську продукцію. Зокрема, виробники представлять для продажу овочі, фрукти, ковбаси, сири, м’ясо, рибу, вино.

Одеські ресторатори приготують і презентують національні кухні, представлені в області, на локації «Корчма». Тут заплановані майстер-класи з приготування страв болгарської, молдавської, гагаузької та української кухні. Тож відвідувачі скуштують мамалигу, міліну та курбан, борщ і голубці.

«Ярмарок ремесел» умовно складатиметься з двох частин. Виставка-продаж виробів handmade і майстер-класи з виготовлення глиняних іграшок, витинанок, південно-українського розпису, соломоплетіння, валяння шерсті, плетіння бісером, розпису крашанок, виготовлення віників відбудуться у хатинці укладення шлюбів. А в адмінприміщенні поруч студенти проведуть безкоштовні майстер-класи з розпису хною, аквагриму, плетіння кіс, макіяжу, створення монотипів.

Музика, спортивні змагання, конкурси і навіть контактний зоопарк для дітей виділені у «Ярмарок розваг». На сцені біля ОДА виступлять одеські гурти «Феликс Шиндер и Кооператив «Деньги вперед» та «Джем бенд».

Поділитися

29 листопада 09:00 - 29 листопада 13:00

16 квітня 16:00 - 19 травня 18:00

27 квітня 13:00 - 27 квітня 14:00