Громадські слухання з приводу Правил розміщення зовнішньої реклами

Громадські слухання з приводу Правил розміщення зовнішньої реклами

9 липня о 10:00 відбудуться громадські слухання з обговорення проекту рішення виконавчого комітету Одеської міської ради «Про внесення змін до Правил розміщення зовнішньої реклами в місті Одесі в новій редакції, затверджених рішенням виконавчого комітету Одеської міської ради від 22 квітня 2008 року № 434».

Зазначені громадські слухання відбудуться у приміщенні кінозали в адміністративній будівлі Центру інтегрованих послуг за адресою: м. Одеса, вул. Косовська, 2-Д (2-й поверх).

Реєстрація учасників розпочнеться о 09:00.
Реєстрація учасників слухань здійснюється на підставі паспорта або іншого документа, що засвідчує особу та належність до територіальної громади міста Одеси.

З проектом рішення виконавчого комітету Одеської міської ради «Про внесення змін до Правил розміщення зовнішньої реклами в місті Одесі в новій редакції, затверджених рішенням виконавчого комітету Одеської міської ради від 22 квітня 2008 року № 434» можна ознайомитися на офіційному сайті Одеської міської ради в розділі «Регуляторна політика» та «Новини» за посиланням: https://omr.gov.ua/ua/news/214713

Поділитися