Громадські обговорення проекту змін до Детального плану території

Громадські обговорення проекту змін до Детального плану території

Управління архітектури та містобудування Одеської міської ради повідомляє о проведення громадських обговорень проекту змін до Детального плану території в межах вулиць: Степова, Дальницька, Балківська, Бабеля, Михайлівська площа в м. Одесі та звіту про стратегічну екологічну оцінку вказаного проекту детального плану території.

На території, що розробляється, у межах вулиць Степова, Дальницька, Балківська, Бабеля, Михайлівська площа планується: 
-    реконструкція з розширенням об’єктів спортивної інфраструктури (будинку обласної дитячої юнацької спортивної школи з дзюдо та регбі);
-    будівництво об’єктів соціальної інфраструктури (двох 2-поверхових дитячих садків на 380 місць; 3-поверхової загальноосвітньої школи на 1320 місць; амбулаторій сімейної медицини);
-    будівництво житлових будинків з вбудовано-прибудованими приміщеннями обслуговування, та підземними паркінгами;
-    комплексний благоустрій території.

Громадські слухання щодо проекту змін до Детального плану території в межах вулиць: Степова, Дальницька, Балківська, Бабеля, Михайлівська площа в м. Одесі та звіту про стратегічну екологічну оцінку будуть проведені 26 березня 2019 року о 15:00, у приміщенні Центру інтегрованих послуг за адресою: м. Одеса, вул. Косовська, 2д.

Пропозиції (зауваження) громадськості можуть подаватися в письмовій та/або усній формі під час громадських слухань із внесенням їх до протоколу громадських слухань. Письмові пропозиції подаються під час громадського обговорення протягом строків, визначених для громадського обговорення проекту ДПТ. Письмові пропозиції подаються фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання, із особистим підписом. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.

Докладніше https://omr.gov.ua/ru/announce/214927/

Поділитися