Експертний день для підприємців Одеського регіону

Експертний день для підприємців Одеського регіону

13 квітня 2019 року о 12:00 відбудеться Експертний день для представників малого та середнього бізнесу в Одесі, на якому учасники зможуть поглибити знання у сфері внутрішніх та зовнішніх комунікацій, отримати поради від спеціалістів щодо правових, фінансових та організаційних аспектів власної справи, проконсультуватися та знайти вирішення проблем свого бізнесу, а також знайти нових партнерів та компанії для співпраці.

На заході:
лекції про пошук співробітників, організації роботи і мотивації команди;
Pro Bono (безкоштовні) консультації експертів у сфері фінансів, маркетингу та правових аспектів.

Серед експертів:
Виолетта Лозюк має 12 років досвіду в управлінні фінансами малих та середніх підприємств. Вона підготувала понад 100 бізнес-планів, 70% яких отримали фінансування. Може дати поради учасникам щодо правильного оформлення бізнес-планів, а також презентації продукту для інвесторів та грантів.
Аарон Штурман – експерт маркетингу та автоматизації процесу, має досвід роботи у сфері просування більше 10 років. Працює маркетологом у компанії Оникс-Софт: Автоматизация учета в ресторанах щодо покращення автоматизації ресторанів, магазинів та супермаркетів.
Зоряна Станкевич – асоційований член в Федерація професійних бухгалтерів та аудиторів України - ФПБАУ, має сертифікат Professional Coach ICU. Допоможе підприємцям, яким потрібен порядок в обліку, стабільність фінансових потоків і оптимізація бізнес-процесів.
Владислав Фірсов - надає допомогу у оформлення та перевірці документів, складання договорів та юридичних консультаціях всередині фірми.
Valentyn Kozin має більше 7 років досвіду в банківському кредитуванні бізнесу та понад 4 роки - управлінням фінансами неурядової організації. Допоможе вирішити питання щодо фінансового планування та податкового консультування.
Liia Sheinina - керівниця студії веб-дизайна @chpmnk.digital та head of marketing в медіа агенстві.
Підкаже учасникам базові питання щодо позиціонування компанії (назва, логотип, кольори), як зробити сайт самому з найменшими витратами, які обрати канали просування та контент до сайту/соціальних мереж.
Юлія Тернова - рекрутер/ HR із 4+ роками досвіду у сфері підбору та роботи з персоналом. Працювала в Key People Recruiting, Ribas Hotels Group, ТОВ “Торговий Дім Левада”, Sponge D&D.

Дата та час заходу: 13 квітня, 12:00-18:00
Місце проведення: iQSpace,Одеса, вул. Жуковського, 9

Поділитися

29 листопада 09:00 - 29 листопада 13:00

16 квітня 16:00 - 19 травня 18:00

27 квітня 13:00 - 27 квітня 14:00