Жити всупереч: презентація книги про війну на Донбасі

Жити всупереч: презентація книги про війну на Донбасі

5 жовтня о 18:30 у Одеській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. М. Грушевського (вул. Троїцька, 49/51) відбудеться презентація збірки звітів шести правозахисних організацій «Жити всупереч: проблеми цивільного населення під час війни на Донбасі». У презентації візьмуть участь автори видання і дослідники українських громадських організацій, що входять до складу Правозахисна Коаліція "Справедливість заради миру на Донбасі".

У презентації візьмуть участь:
• Simon Schlegel, редактор-упорядник зі Швейцарії, менеджер проектів ГО «Східноукраїнський центр громадських ініціатив» 
• Anton Udovenko, менеджер проектів ГО «Східноукраїнський центр громадських ініціатив» 
• Євген Шляхтін, член "Української асоціації полонених"

«Жити всупереч» ‒ це книга про проблеми, з якими стикається цивільне населення внаслідок збройного конфлікту на сході України. Це насамперед такі, що стали наслідком обстрілів міст, селищ та сіл, розміщення військової техніки у зонах проживання цивільного населення, та надання медичної допомоги пообіч лінії розмежування. 

До участі у презентації запрошуються громадські активісти, місцеві журналісти, ветерани АТО, переселенці з Донбасу, а також усі охочі. Гості презентації зможуть отримати по примірнику книги. 

Презентація та видання звіту «Жити всупереч: проблеми цивільного населення під час війни на Донбасі» стали можливими у рамках проекту «Уповноваження громадянського суспільства для трансформації культури пам'яті – ненасильницькі шляхи вирішення жорстокого минулого Донбасу», що реалізується громадськими організаціями Kurve Wustrow (Німеччина) та Східноукраїнський центр громадських ініціатив (Україна) за підтримки Федерального уряду Німеччини. Окремо хочемо подякувати колективу Одеській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. М. Грушевського за сприяння у проведенні презентації.

Поділитися

29 листопада 09:00 - 29 листопада 13:00

16 квітня 16:00 - 19 травня 18:00

25 квітня 11:00 - 25 квітня 14:00