Виїзне засідання парламентського Підкомітету з питань гендерної рівності і недискримінації

Виїзне засідання парламентського Підкомітету з питань гендерної рівності і недискримінації 

29 травня в Одеській області відбудеться виїзне засідання парламентського Підкомітету з питань гендерної рівності і недискримінації Комітету з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин присвячене захисту прав жінок-ромів.

О 9:00 відбудеться виїзд народних депутатів України з Одеси до села Нерубайске Біляївського району, де компактно проживає ромська громада. В населеному пункті учасники виїзного засідання поспілкуються з жителями та місцевою владою. Головна мета – з’ясувати як виконується Стратегія захисту та інтеграції в українське суспільство ромської національної меншини на період до 2020 року, а також дізнатися, які проблеми турбують жінок-ромів Одещини.

За результатами візиту до Нерубайського о 15:00 в приміщенні Одеської обласної адміністрації (м. Одеса, пр. Шевченка, 4) розпочнеться відкрите засідання Підкомітету з питань гендерної рівності і недискримінації під головуванням народного депутата України Ірини Суслової. Під час засідання учасники напрацюють комплекс заходів, які допоможуть подолати дискримінацію жінок-ромів та прискорять їх інтеграцію до українського суспільства.

До заходів в рамках виїзного засідання парламентського Підкомітету запрошуються представники засобів масової інформації.

Акредитація журналістів за телефоном 0969671136 та за електронною поштою oda.press@odessa.gov.ua

Поділитися

29 листопада 09:00 - 29 листопада 13:00

01 березня 15:00 - 29 березня 18:00

14 березня 16:00 - 14 квітня 18:00