Відкриття першої Національної літньої школи «Просторове планування як інструмент розвитку територій»

Відкриття першої Національної літньої школи «Просторове планування як інструмент розвитку територій»

21 червня в Одесі відкривається перша Національні літня школа «Просторове планування як інструмент розвитку територій». Організатором виступає Одеський Центр розвитку місцевого самоврядування, створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України.

Всеукраїнський захід, в якому беруть участь понад 150 представників 20 областей (зокрема й Одеської), буде присвячено питанням планування розвитку територій і містобудування, земельним питанням і стратегічному плануванню тощо. Учасниками школи, яка триватиме 21-22 червня, стануть землевпорядники, архітектори, голови об’єднаних територіальних громад, незалежні експерти. У перший день, 21 червня, робота триватиме у форматі панельних дискусій та майстер-класів. У другий день, 22 червня, учасники відвідають з навчальними візитами чотири локації: Авангардівську і Біляївську об’єднані територіальні громади, а також міста Южне і Білгород-Дністровський, де ознайомляться зі здобутками органів місцевого самоврядування у сферах містобудування, просторового планування, управління територіями та створення містобудівного кадастру.

Захід відбудеться в готельному комплексі «Одеса» (Гагарінське плато, 5).

Відкриття Національної літньої школи почнеться о 10:00. У ньому братимуть участь Юлія Молодожен, директор Одеського Центру розвитку місцевого самоврядування; Сергій Хрустовський, керівник Одеського регіонального відділення Всеукраїнської Асоціації сільських і селищних рад, Авангардівський селищний голова; Надія Бєлєнко, начальник управління з питань містобудування та архітектури Одеської обласної державної адміністрації.

Національна літня школа з просторового планування проводиться вперше за ініціативи Одеського Центру розвитку місцевого самоврядування.

Акредитація триває до 18:00 20 червня за ел. поштою: lgdc.odessa@gmail.com, або телефоном: 096 7677327 (Євгенія Генова, радник з питань комунікації Одеського ЦРМС).

Поділитися

29 листопада 09:00 - 29 листопада 13:00

16 квітня 16:00 - 19 травня 18:00

25 квітня 11:00 - 25 квітня 14:00