Творча зустріч з командою «Невидимого батальйону»

Творча зустріч з командою «Невидимого батальйону»

Зустріч з творчою групою повнометражного документального фільму про участь українських жінок у війні з Росією «Невидимий батальйон» відбудеться у суботу, 25 серпня о 16:00 в Одеській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. М.Грушевського.

Фільм демонструватиметься в рамках 10-го Вишиванковий фестиваль 23 серпня о 19:30 на Приморському бульварі.
«Невидимий батальйон» - це шість історій жінок-військовослужбовиць, розказаних трьома українськими режисерками: Іриною Цілик, Світланою Ліщинською та Аліною Горловою. Героїні фільму різні за своїм життєвим досвідом, віком, військовими та цивільними професіями, проте їх всіх об’єднала ця війна, і їх історії створюють панорамну картину становища жінки у Збройних Силах. Фільм покликаний актуалізувати дискусію стосовно формування армії за професійним принципом та необхідності реформування законодавства відповідно до стандартів НАТО. 

Зустріч проходить за підтримки Управління культури, національностей, релігій та охорони об'єктів культурної спадщини Одеської обласної державної адміністрації, ООУНБ імені М.С. Грушевського, громадської організації «Mpiй та дій»

Поділитися

29 листопада 09:00 - 29 листопада 13:00

16 квітня 16:00 - 19 травня 18:00

27 квітня 13:00 - 27 квітня 14:00