Публічна дискусія «Відверто про Україну і Євросоюз. Як бачать євроінтеграцію одесити?»

Публічна дискусія «Відверто про Україну і Євросоюз. Як бачать євроінтеграцію одесити?»

Публічна дискусія «Відверто про Україну і Євросоюз. Як бачать євроінтеграцію одесити?» відбудеться 27 вересня.

Участь у дискусії візьмуть Альона Гетьманчук, директорка Центру «Нова Європа», Юріс Пойканс, Посол Латвії в Україні, Ізабель Дюмон, Надзвичайний і Повноважний Посол Франції в Україні (TBC), Максим Степанов, Голова Одеської обласної державної адміністрації (TBC), Тарас Качка, експерт з питань євроінтеграції (учасник переговорів із підготовки Угоди про асоціацію).

Під час заходу буде презентовано результати загальноукраїнського соціологічного опитування про сприйняття громадянами євроінтеграції, зокрема, якими є ознаки успішного руху до Євросоюзу; які перешкоди стоять для євроінтеграції на місцевому рівні; який рівень зближення з ЄС влаштовує Україну. Ми обговоримо результати цього дослідження, а також досягнення та проблеми європейської інтеграції на місцевому рівні, запропонуємо учасникам поділитися своїми поглядами щодо ролі України в майбутній Європі.

За підсумками дискусії буде підготовлено аналітичний документ, який буде представлено як у Києві, так і столицях країн Євросоюзу.

Захід відбудеться у конференц-центрі «Термінал 42» (вул. Рішельєвська, 33) з 11:00 до 13:00. Початок реєстрації о 10:30.

Для участі у заході просимо зареєструватись за посиланням: https://goo.gl/forms/ToYXNpaamaeEDKB92  

Кількість учасників обмежена.

Поділитися

29 листопада 09:00 - 29 листопада 13:00

16 квітня 16:00 - 19 травня 18:00

17 квітня 10:00 - 19 квітня 17:00