Показ фільму «Вєаюфром»

Показ фільму «Вєаюфром»

12 грудня в рамках XV Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA на Одещині за підтримки Одеська обласна універсальна наукова бібліотека ім. М.Грушевського пройде показ фільму режисера Дмитра Лавриненка «Вєаюфром».

Жені 45 років, він живе в Україні і працює двірником. Його мати проживає в США і зробила для нього «Зелену карту». Щоб не втратити її, він мусить щороку їздити до Америки. Женя шукає собі жінку й хоче одружитися. Він записує своє життя на відео. Цей фільм досліджує реальність селфі за допомогою двох камер: одна камера належить героєві, а другою знімає режисер. У результаті ці дві реальності об’єднуються в одному фільмі.

Дмитро Лавриненко — режисер. Закінчив Московську академію медіаіндустрії у 2002 році. Цікавиться документалістикою, відеомистецтвом, музичними кліпами та рекламою.

2017
Україна
71’
Дмитро Лавриненко

Що: показ фільму «Вєаюфром»
Де: Одеська обласна універсальна наукова бібліотека ім.М.С.Грушевського, м. Одеса, вул. Троїцька 49/51
Коли: 12 грудня, 17:00.

Вхід вільний.

Організатори та партнери Мандрівного фестивалю на Одещині:

📌Одеська обласна організація ВГО "Комітет виборців України" — неурядова незалежна громадська організація, місією якої є активізація громадян до участі в управління державою та реалізації своїх конституційних прав.

📌Urban Inst. — громадська організація, виступає за сталий розвиток міста. Організація є прихильником партисипативного планування — планування в місті з залученням всіх зацікавлених сторін. Мета Urban Inst. — впровадити форми взаємодії між усіма користувачами міського простору.

📌Одеська обласна наукова бібліотека ім. М.С. Грушевського – одна із найбільших та найстаріших книгозбірень Одеси, Регіональний тренінговий центр, Центр європейської інформації, Регіональний центр правової інформації. А також простір для роботи, творчих та культурних зустрічей.

📌Незалежний інформаційний ресурс "Ізбірком".

Поділитися

29 листопада 09:00 - 29 листопада 13:00

16 квітня 16:00 - 19 травня 18:00

24 квітня 10:00 - 24 квітня 14:00

24 квітня 18:00 - 24 квітня 21:00