Показ фільму «Ex Libris: Нью-Йоркська публічна бібліотека»

Показ фільму «Ex Libris: Нью-Йоркська публічна бібліотека»

13 грудня в рамках XV Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA на Одещині за підтримки громадського простору 4City відбудеться дискусія «Бібліотека і місто» в рамках показу фільму Фредеріка Вайзмена «Ex Libris: Нью-Йоркська публічна бібліотека».

У фокусі дискусії:

Що таке бібліотека, навіщо вона місту? Як бібліотека формує культурний простір?
Яка вона сучасна бібліотека очами різних фахівців?
Чому важливі крос-культурні проекти?

Модератор: Cyrill Lipatov

Що: Дискусія «Бібліотека і місто»
Де: 4City, Канатна 27/1
Коли: 13 грудня, 19:00

Вхід вільний.

📌Мандрівний фестиваль є традицій­ним продовженням Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA, який цьогоріч відбувся в Києві з 23 по 30 березня.

📌 Організатори та партнеры Мандрівного фестивалю на Одещині:
Одесская областная организация ВОО "Комитет избирателей Украины" — неурядова незалежна громадська організація, місією якої є активізація громадян до участі в управління державою та реалізації своїх конституційних прав.

Urban Inst. — громадська організація, виступає за сталий розвиток міста. Організація є прихильником партисипативного планування — планування в місті з залученням всіх зацікавлених сторін. Мета Urban Inst. — впровадити форми взаємодії між усіма користувачами міського простору.

4City — міський простір, який робить місто комфортним для життя. 4City складається з ресторану Frebule, коворкінга та лекторію. 70% прибутку закладу йдуть на проекти які роблять місто комфортним.

Поділитися

29 листопада 09:00 - 29 листопада 13:00

01 березня 15:00 - 29 березня 18:00

14 березня 16:00 - 14 квітня 18:00