Показ фільмів «Смерть дитини» і «Моя щаслива непроста родина»

Показ фільмів «Смерть дитини» і «Моя щаслива непроста родина»

16 грудня в рамках XV Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA на Одещині за підтримки Одеської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Грушевського пройде показ фільмів «Смерть дитини» (режисери Лассе Баркфорс, Фріда Баркфорс) та «Моя щаслива непроста родина» (режисерки Тесси Луїзи Поп). 

Фільм «Смерть дитини» (режисери Лассе Баркфорс, Фріда Баркфорс) піднімає питання: як можна жити з нестерпним, коли сталося найгірше, і винний у цьому ти сам? «Смерть дитини» – дослідження життя батьків, які спричинили смерть власних дітей. Цей фільм охоплює багато різних життєвих ситуацій, коли стається трагедія, і в ній хтось винний. Однак у тому, що зробили ці батьки, є щось, що викликає певне соціальне обурення й осуд. Бо що це за батьки, які можуть забути немовля у машині?
2017
Данія, Швеція, США
84’

Фільм «Моя щаслива непроста родина» (режисерки Тесси Луїзи Поп) є дотепною молодіжною документальною стрічкою, яка розповідає про трьох молодих дівчат різного віку. Між ними є дещо спільне: незвичайна побудова родини. Звісно, з родичами пригод ніколи не бракує. Дівчата знайомлять свої родини і вперше діляться своїми почуттями та захопленням перед батьками.
2017
Нідерланди
17’

Що: показ фільмів «Смерть дитини» та «Моя щаслива непроста родина»
Де: Одеська обласна універсальна наукова бібліотека ім.М.С.Грушевського, м. Одеса, вул. Троїцька 49/51
Коли: 16 грудня, 16:00.

Вхід вільний.

Організатори та партнери Мандрівного фестивалю на Одещині:

📌Одеська обласна організація ВГО "Комітет виборців України" — неурядова незалежна громадська організація, місією якої є активізація громадян до участі в управління державою та реалізації своїх конституційних прав.

📌Urban Inst. — громадська організація, виступає за сталий розвиток міста. Організація є прихильником партисипативного планування — планування в місті з залученням всіх зацікавлених сторін. Мета Urban Inst. — впровадити форми взаємодії між усіма користувачами міського простору.

📌Одеська обласна наукова бібліотека ім. М.С. Грушевського – одна із найбільших та найстаріших книгозбірень Одеси, Регіональний тренінговий центр, Центр європейської інформації, Регіональний центр правової інформації. А також простір для роботи, творчих та культурних зустрічей.

📌Незалежний інформаційний ресурс "Ізбірком".

Поділитися