Круглий стіл «Підвищення ефективності українських засобів масової інформації, громадського сектору та влади у протидії російській інформаційній агресії»

Круглий стіл «Підвищення ефективності українських засобів масової інформації, громадського сектору та влади у протидії російській інформаційній агресії»

Круглий стіл «Підвищення ефективності українських засобів масової інформації, громадського сектору та влади у протидії російській інформаційній агресії» відбудеться у  середу, 16 травня, з 11.00 до 13.00 у м. Одеса, вул. Фонтанська дорога, 51 у приміщенні прес-центру «Paritet».    

 Організатори круглого столу – Фонд «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва (м.Київ),
 Інформаційний партнер – інтернет –видання «Український інтерес» 

 В круглому столі беруть учать:
•Юрій Горбань – експерт Фонду «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва, 
•Сергій Шевченко - експерт Фонду «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва,
•Тетяна Герасимова - координатор експертно-журналістської групи з розслідувань подій 2 травня, 
•Анна Шевчук, помічник начальника СБУ в Одеській області, 
•Дмитро Колцун – во начальника  відділу комунікацій з громадскістю управління  комунікацій та інформаційної політики ОДА, 
•Михайло Штекель - власкор радіо Свобода.

Участь представника ГУНПУ в Одеській області та журфаку ОНУ ім. Мечникова уточнюється.

Під час круглого столу будуть оприлюднені дані моніторингу 150 інформаційних джерел – інформаційних агентств, преси, блогів, інтернет-ЗМІ, сторінок соцмереж, в т.ч. Одеської області. Представлені результати містять аналіз поточного стану інформаційної війни між Росією та Україною, прогнозів щодо розвитку ситуації в найближчій перспективі, а також  рекомендації державним органам влади, громадському сектору та ЗМІ щодо протидії російській інформаційній агресії. 

Поділитися

29 листопада 09:00 - 29 листопада 13:00

16 квітня 16:00 - 19 травня 18:00

25 квітня 11:00 - 25 квітня 14:00