Конференція «Нова індустріалізація: спільні дії Уряду та бізнесу»​​​​​​​

Конференція «Нова індустріалізація: спільні дії Уряду та бізнесу»

11 грудня 2018 року Торгово-промислова палата України спільно з Комітетом по державно-приватному партнерству при ТПП України, Мінекономрозвитку та інших органів державної та місцевої влади   проводить за участю Прем’єр-міністра України Володимира Гройсманачергову конференцію «Нова індустріалізація: спільні дії Уряду та бізнесу», враховуючи необхідність збереження поступального руху в напрямку проведення нової індустріалізації.

Головним завданням  конференції визнано побудову в Україні інноваційної промислово-аграрної економіки, здатної задовольнити як потреби сучасної держави, так і пересічних громадян.

В рамках заходу буде представлена Гала-сесія «Україна 2019: візія економічного зростання. Промисловість, інновації, фінанси, експорт» за участі керівництва Уряду, представників бізнесу.

Також будуть проведені панельні дискусії «Як провести успішну індустріалізацію України в умовах фінансового дефіциту. Чинні та перспективні інструменти державної і недержавної підтримки промисловості», участь в яких братимуть представники урядових та банківських структур, у тому числі МФО, бізнесу, наукових кіл, обласних та місцевих державних адміністрацій та потенційні інвестори.

Участь у заході - безкоштовна за умови попередньої реєстрації

Реєстрація відбудеться з 1 жовтня по 9 грудня до 15:00.

ПРОГРАМА КОНФЕРЕНЦІЇ

Поділитися

29 листопада 09:00 - 29 листопада 13:00

16 квітня 16:00 - 19 травня 18:00

24 квітня 10:00 - 24 квітня 14:00

24 квітня 18:00 - 24 квітня 21:00