14 вересня 2021 р. 17:57

Депутатські комісії міської ради: протоколи засідання оприлюднила лише одна комісія

Депутатські комісії міської ради: протоколи засідання оприлюднила лише одна комісія

Завтра, 15 вересня, відбудеться чергове дев'яте пленарне засідання Одеської міської ради VІIІ скликання. Центр публічних розслідувань підготував інформацію про те, як депутати готувалися до сесії: відео засідань депутатських комісій, їх склад, порядок денний, протоколи засідань.

Постійна комісія з питань транспорту і дорожнього господарства, комісія з питань регламенту, депутатської етики, реалізації державної регуляторної політики та запобігання корупції та комісія з питань культури, туризму і міжнародних відносин цього разу засідання не проводили. До речі, остання, до складу якої входять Олег Філімонов та Ірина Головатюк-Юзефпольська, не провела жодного засідання з початку поточної каденції.

Варто відзначити, що усього у міжсесійний період відбулося 20 засідань комісій. Проте опубліковано лише три протоколи, що становить 15,0%. Напередодні восьмої сесії Одеської міської ради ситуація була дещо кращою, оскільки опубліковано було сім з 31 протоколу (22,6%).

Для кращого перегляду відкрийте зображення у новому вікні

Не опубліковано жодного протоколу засідань восьми комісій міської ради. Лише комісія з питань житлово-комунального господарства опублікувала усі 100% протоколів.

Попри те, що до початку засідання сесії залишилося менше 24 годин, жодний з переліків, згаданих у порядках денних постійної комісії з питань землеустрою та земельних правовідносин, не опубліковано.

Три комісії (з питань землеустрою, комунальної власності та з питань бюджету) проводили свої засідання у день проведення сесії за годину і менше до її початку.

ІзбірКом проаналізував найцікавіші проєкти рішень, які розгляне міська рада на дев'ятій сесії.

Стежте за ходом сесії разом з нами в текстовій онлайн-трансляції та фотогалереї.

Інфографіка: ІзбірКом

Відкрити таймлайн

  • 14.09 17:55

    Постійна комісія з питань комунальної власності, економічної, інвестиційної політики та підприємництва

    Склад комісії:

    • Коробкова Олена Анатоліївна - голова комісії
    • Варавва Людмила Анатоліївна - член комісії
    • Матвєєв Олександр Вікторович - член комісії
    • Нагаткін Олексій Олегович - член комісії
    • Сеник Роман Віталійович - член комісії
    • Терещук Вадим Сергійович - член комісії

    Зазначимо, що комісія з питань планування забудови територій, міського дизайну, архітектури та охорони культурної спадщини призначила дату проведення на день проведення попередньої сесії за 15 хвилин до її початку. Оголошення про проведення засідання опубліковано на офіційному сайті у день сесії, відеозапис відсутній.

    Зазначимо, що попри те, що до початку засідання сесії залишилося менше 24 годин, жодний з протоколів засідання комісії не опубліковано

    Порядок денний

    1 вересня 2021 року

    1. Розгляд звернення в.о. директора департаменту комунальної власності Одеської міської ради Делінського О.А. №01-13/3394 від 20.08.2021 року щодо проєктів рішення:

    1. Про включення до Переліку об’єктів малої приватизації комунальної власності територіальної громади м. Одеси, що підлягають приватизації у  2021 році, нежитлових приміщень першого поверху №1, які розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Лузанівська, 94, та їх приватизацію.

    2. Про включення до Переліку об’єктів  малої приватизації комунальної  власності територіальної громади м. Одеси, що підлягають приватизації у 2021 році, нежитлових приміщень першого поверху та нежитлових приміщень першого поверху №1, які розташовані за адресою: м. Одеса, Миколаївська дорога, 245, та їх приватизацію.

    3. Про включення до Переліку об’єктів  малої приватизації комунальної  власності  територіальної громади м. Одеси, що підлягають приватизації у 2021 році, нежилих приміщень першого поверху, які розташовані за адресою:  м. Одеса, вул. Капітана Кузнецова, 110/114, прим. №503, та їх приватизацію. 

    4. Про включення до Переліку об’єктів малої приватизації комунальної  власності територіальної громади м. Одеси, що підлягають приватизації у 2021 році, нежитлових приміщень підвалу №506, які розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Ланжеронівська, 26, та їх приватизацію.

    5. Про включення до Переліку об’єктів малої приватизації комунальної  власності територіальної громади м. Одеси, що підлягають приватизації у 2021 році, нежитлових приміщень першого поверху №502, які розташовані  за адресою: м. Одеса, вул. Краснослобідська, 23, та їх приватизацію. 

    6. Про включення до Переліку об’єктів малої приватизації комунальної  власності  територіальної громади м. Одеси, що підлягають приватизації у 2021 році, нежилих приміщень першого поверху, які розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Ольгіївська, 37, та їх приватизацію.

    7. Про включення до Переліку об’єктів малої приватизації комунальної  власності територіальної громади м. Одеси, що підлягають приватизації у 2021 році, нежитлових приміщень підвалу №505, які розташовані за адресою: м. Одеса, пров. Красний, 11, та їх приватизацію.

    8. Про включення до Переліку об’єктів  малої приватизації комунальної  власності територіальної громади м. Одеси, що підлягають приватизації у 2021 році, нежитлових приміщень підвалу №501, які розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Генерала Ватутіна, 10, та їх приватизацію.

    9. Про включення до Переліку об’єктів  малої приватизації комунальної  власності територіальної громади м. Одеси, що підлягають приватизації у 2021 році, нежилих підвальних приміщень, які розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Ніжинська, 64, та їх приватизацію.

    10. Про включення до Переліку об’єктів малої приватизації комунальної власності територіальної громади м. Одеси, що підлягають приватизації у 2021 році, нежилих приміщень першого поверху №501, які розташовані за адресою: м. Одеса, Люстдорфська дорога, 56, та їх приватизацію.

    11. Про включення до Переліку об’єктів малої приватизації комунальної власності територіальної громади м. Одеси, що підлягають приватизації у 2021 році, нежитлових приміщень першого поверху, які розташовані за адресою: м. Одеса, Ольгіївський узвіз, 8, та їх приватизацію.

    12. Про включення до Переліку об’єктів малої приватизації комунальної власності територіальної громади м. Одеси, що підлягають приватизації у 2021 році, нежилі підвальні приміщення, які  розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Успенська,  47,  та їх приватизацію.

    13. Про включення до Переліку об’єктів малої приватизації комунальної власності територіальної громади м. Одеси, що  підлягають приватизації у 2021 році, нежилі підвальні приміщення, які  розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Успенська, 47, та їх приватизацію.

    Порядок денний

    13 вересня 2021 року

    1. Розгляд зауважень Юридичного департаменту Одеської міської ради до проєкту рішення «Про внесення змін у додаток до рішення Одеської міської ради від 28.04.2021 №233-VIII «Про включення до Переліку другого типу об'єктів комунальної власності територіальної громади м. Одеси, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, затвердженого рішенням Одеської міської ради від 03.02.2021 №62-VIII, додаткових об'єктів комунальної власності територіальної громади м. Одеси» (лист №230-з/вих від 03.09.2021 року).

    Порядок денний

    15 вересня 2021 року

    1. Розгляд поправок проєкту рішення «Про передачу із комунальної власності територіальної громади міста Одеси у державну власність до сфери управління Державного агентства інфраструктурних проектів України об’єктів аеродромної інфраструктури».

  • 14.09 12:36

    Постійна комісія з питань екології, запобігання надзвичайним ситуаціям та ліквідації їх наслідків, зв’язку та інформаційних технологій

    Склад комісії:

    • Гіганов Богдан Вікторович - голова комісії
    • Байдерін Олександр Анатолійович - член комісії
    • Батраков Ігор Валентинович - член комісії
    • Карпенчук Михайло Юрійович - член комісії
    • Семчук Іван Михайлович - член комісії
    • Фрейман Ілля Андрійович - член комісії

    Протокол засідання не опубліковано.

    Порядок денний

    10 вересня 2021 року

    1. Про розгляд питання незадовільного стану території природного пляжу «Зерновий», про ознаки захоплення земель комунальної власності та нанесення збитків майну і бюджету територіальної громади.

    2. Про розгляд питання внесення змін до Міської цільової програми пожежної та техногенної безпеки м. Одеси на 2017-2021 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 15 березня 2017 року №1779-VII та внесення відповідного проєкту рішення до порядку денного чергової сесії Одеської міської ради.

    3. Про проміжні підсумки туристичного сезону 2021 року та роботу відповідальних виконавчих органів опісля його завершення.

    4. Про заслуховування звіту щодо результатів роботи Департаменту екології та розвитку рекреаційних зон Одеської міської ради за перше півріччя 2021 року та про поточну роботу Департаменту.

    5. Про розгляд звернень ГО «Спілка інженерів з технічної інвентаризації нерухомого майна» та гр. Грізанова О.Л. щодо недотримання окремими суб’єктами (закладами загального харчування, комунальними підприємствами та установами тощо) Правил приймання стічних вод до системи централізованого водовідведення міста Одеси, затверджених Рішенням Виконавчого комітету Одеської міської ради №561 від 26.12.2018.

    6. Про розгляд можливих заходів на покращення стану води Чорного моря.

    7. Різне. 

  • 14.09 12:33

    Постійна комісія з питань освіти, спорту та взаємодії з громадськими організаціями

    Склад комісії:

    • Етнарович Олег Володимирович - голова комісії
    • Вододюк Олена Сергіївна - член комісії
    • Жукова Наталія Олександрівна - член комісії
    • Зефнер Олена Юріївна - член комісії
    • Шабанова Ганна Сергіївна - член комісії
    • Яценко Діна Олександрівна - член комісії

    Порядок денний та протокол засідання не опубліковані.

  • 14.09 12:29

    Постійна комісія з питань охорони здоров'я

    Склад комісії:

    • Саутьонков Віталій Миколайович - голова комісії
    • Авдєєв Нікіта Валерійович - член комісії
    • Вагапов Андрій Володимирович - член комісії
    • Куценко Ірина Ігорівна - член комісії
    • Нікогосян Левон Рубенович - член комісії

    Протокол засідання не опубліковано.

    Порядок денний

    8 вересня 2021 року

    1. Розгляд проєкту рішення Одеської міської ради «Про присвоєння імені академіка Резніка Бориса Яковича Комунальному некомерційному підприємству «Дитячий консультативно-діагностичний центр» Одеської міської ради та затвердження статуту підприємства у новій редакції». 

    2. Розгляд проєкту рішення Одеської міської ради «Про надання дозволу закладам охорони здоров’я комунальної власності територіальної громади м. Одеси на укладання договорів про співпрацю з Одеським національним медичним університетом».

    3. Розгляд проєкту рішення Одеської міської ради «Про внесення змін до Міської цільової програми «Здоров’я» на 2021-2023 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 24 грудня 2020 року № 21-VІII».

    4. Розгляд інформації Департаменту фінансів щодо надання матеріальної допомоги мешканцям міста Одеси на лікування в цілому, та в т.ч. серцево-судинних захворювань та інфографічні матеріали щодо наявності ангіогрофів по регіонам України.

    5. Розгляд звернення ТОВ «Центр сімейної медицини «Амедіка»».

    6. Про розгляд звернення громадських організацій від 26.07.2021 №1676/2-мр щодо стану кардіологічної галузі в м. Одесі.

    7. Різне.
     

  • 14.09 12:19

    Постійна комісія з питань планування забудови територій, міського дизайну, архітектури та охорони культурної спадщини

    Склад комісії:

    • Осауленко Світлана Вікторівна - голова комісії
    • Большедворова Анастасія Олександрівна - член комісії
    • Кісловський Андрій В’ячеславович - член комісії
    • Лозовенко Марина Костянтинівна - член комісії
    • Рибак Дар’я Андріївна - член комісії
    • Стась Едуард Павлович - член комісії

    Протокол засідання не опубліковано.

    Порядок денний

    1 вересня 2021 року


    1. Про розгляд проєкту рішення “Про передачу громадянам квартир у завершеному будівництвом житлового будинку за адресою: м. Одеса, вул. Генерала Бочарова, 73”.

    2. Щодо затвердження місця спорудження пам’ятника Лесі Українки у м. Одесі.

    3. Щодо розгляду звернення ОСББ «ДІДРІХСОНА 9».

    4. Щодо оптимізації роботи Міської комплексної програми збереження та розвитку історичного центру міста Одеси та розробки окремих цільових програм відповідними розпорядниками коштів.

  • 14.09 11:59

    Постійна комісія з питань землеустрою та земельних правовідносин

    Склад комісії:

    • Страшний Сергій Анатолійович - голова комісії
    • Бриндак Олег Борисович - член комісії
    • Данилюк Сергій Леонтійович - член комісії
    • Корнієнко Володимир Олександрович - член комісії
    • Мандриченко Жанна Василівна - член комісії
    • Терновський Андрій Юрійович - член комісії

    Зазначимо, що попри те, що до початку засідання сесії залишилося менше 24 годин, жодний зі згаданих у порядках денних переліків не опубліковано. Так само не опубліковано жодного протоколу засідання.

    Порядок денний

    31 серпня 2021 року

    1. Дозоли громадянам на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у м. Одесі. Лист ДКВ №01-13/440 (№1656/2-мр) – клопотання розглянути проекти рішень (перелік додається).

    2.Надання у власність (оренду) громадянам земельних ділянок у м. Одесі:

    2.1. Доопрацьовані надання фізичні особи (перелік додається). 

    3. Про присвоєння нових адрес: 

    3.1. Звернення гр. Саєнко М.І. (№1557/2-мр) – надані роз’яснення щодо першочергового права на оформлення земельної ділянки. Клопотання вдруге розглянути та внести на чергову сесію міської ради;

    3.2. Звернення гр. Терентьєвої Н.Т. (№1564/2-мр) – прискорити розгляд документів по присвоєнню нової адреси;

    3.3. гр. Коломійчук І.А. – вул. Тимірязєва, 79-А, вул. Тимірязєва, 79-Б;

    3.4. гр. Сокира О.М. – вул. Зої Космодемянської, 5-Е;

    3.5. гр. Панчешенко С.М. – вул. Дмитрія Доського, 45-А, Дмитрія Донського, 45-Б;

    3.6. гр. Цуркан Г.Ю. – вул. Кибальчича, 19-Б;

    3.7. гр. Панченко Т.С. – вул. Сухолиманна, 4-Б.

    Порядок денний засідання від 3 вересня 2021 року не опубліковано.

    Порядок денний

    8 вересня 2021 року

    1. Згода на розробку проєкту відведення земельних ділянка юридичним особам у м. Одесі (перелік додається) Лист ДЗР №01-13/751, №01-13/761 (№1810/2 - №1838/2-мр).

    2. Передача в оренду юридичним особам земельних ділянок у м. Одесі (перелік додається) Лист ЗР №01-13/751, №01-13/761 (№1810/2 - №1838/2-мр).

    3. Згода на розробку технічної документації (перелік додається) Лист ДЗР №01-13/751, №01-13/761 (№1810/2 - №1838/2-мр), №01-13/729, №1789/2-мр.

    4. Поновлення, припинення договорів оренди та внесення змін до договорів оренди землі (перелік додається) Лист ДЗР №01-13/751 (№1810/2-мр).

    5. Про внесення змін до раніше прийнятих рішень (перелік додається).

    6. Дозоли громадянам на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у м. Одесі. Лист ДКВ №01-13/440 (№1656/2-мр) – клопотання розглянути проєкти рішень (перелік додається).

    7. Надання у власність (оренду) громадянам земельних ділянок у м. Одесі (перелік додається). 

    8. Згода на експертну оцінку:

    8.1. гр. Кіфак О.М. – вул. Інглезі, 15-а – для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю, пов’язаною з отриманням прибутку.

    9. Проєкт рішення «Про відмову у поновленні договору оренди землі, укладеного між Одеською міською радою та ТОВ «ГЛОРІ ПЛЮС» - Французький бульвар, 60».

    Порядок денний

    13 вересня 2021 року

    1. Згода на розробку проєкту відведення земельних ділянок юридичним особам у м. Одесі (перелік додається) (№1898/2-мр).

    2. Передача в оренду юридичним особам земельних ділянок у м. Одесі (перелік додається) №01-13/802 (№1898/2-мр).

    2.1. Лист Митрополита Агафангела від 08.09.2021 №1893/2-мр – розглянути проєкт рішення про надання у постійне користування Одеській єпархії УПЦ земельної ділянки за адресою: м. Одеса, вул. Ширшова, 20.

    3. Згода на розробку технічної документації (перелік додається).

    4. Поновлення, припинення договорів оренди та внесення змін до договорів оренди землі (перелік додається).

    5. Про внесення змін до раніше прийнятих рішень (перелік додається).

    5.1. Лист 1-го заступника голови ГО «ОООФСТ «ДІНАМО» УКРАЇНИ» від №532/2-мр – клопотання внести зміни до рішень ОМР №6490-VII, 6491-VII, у частині розміру процентної ставки від нормативної грошової оцінки землі.

    6. Дозоли громадянам на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у м. Одесі. Лист ДКВ №01-13/789 (№1873/2-мр) – клопотання розглянути проєкти рішень (перелік додається) (№1898/2-мр).

    6.1. Лист ДЗР від 02.09.2021 №01-15/67 (№1852/2-мр) – клопотання розглянути клопотання народного депутата України Скорика М.Л. щодо надання дозволу гр. Агаєву Д.І. на розробку проєкту відведення земельної ділянки, розташованої за адресою:м. Одеса, вул. Лузанівська, 47 (Лист гр. Агаєва Д.І. №1856/2-мр, №38-Г1-61782, 38-Г1-61783, 38-Г1-61785).

    6.2. Інформація депутатів по виїздам.

    7. .Надання у власність (оренду) громадянам земельних ділянок у м. Одесі (перелік додається). 

    8. Про присвоєння нових адрес: 

    8.1. гр. Челишева С.Б. – вул. Садовського, 29;

    8.2. гр. Мавроматі Н.М. – вул. Красива, 53; 

    9. Згода на експертну оцінку:

    9.1.ТОВ «ДД-СТРОЙ» - пров. Мукачевський, 1-А (0,0152 га) – для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю, пов’язаною з отриманням прибутку.

    Порядок денний та протокол засідання відсутні.

    Порядок денний та протокол засідання відсутні.

  • 14.09 11:46

    Постійна комісія з питань соціальної політики та праці

    Склад комісії:

    • Леонідова Лілія Василівна - голова комісії
    • Плаксій Тетяна Василівна - член комісії
    • Шматько Сергій Сергійович - член комісії

    Порядок денний

    8 вересня 2021 року

    1. Розгляд проєкту рішення «Про внесення змін до Міської цільової програми надання соціальних послуг та інших видів допомоги вразливим верствам населення міста Одеси на 2021-2023 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 24 грудня 2020 року №19-VIІI».

    2. Розгляд проєкту рішення «Про внесення змін до Міської програми «Рівність» на 2020-2022 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 6 лютого 2020 року №5639-VII».

    Протокол засідання не опубліковано.

  • 14.09 11:24

    Постійна комісія з питань планування, бюджету і фінансів

    Склад комісії:

    • Потапський Олексій Юрійович - голова комісії
    • Звягін Олег Сергійович - член комісії
    • Ієремія Василь Володимирович - член комісії
    • Макогонюк Ольга Олександрівна - член комісії
    • Мороховський Вадим Вікторович - член комісії
    • Танцюра Дмитро Миколайович - член комісії

    Зазначимо, що попри те, що до початку засідання сесії залишилося менше 24 годин, жодний з протоколів засідання комісії не опубліковано

    Порядок денний

    3 вересня 2021 року

    1. Розгляд коригувань бюджету Одеської міської територіальної громади на 2021 рік:
    1.1. лист департаменту фінансів №04-14/247/1389 від 27.08.2021 року.

    2. Розгляд проєкту рішення «Про схвалення Прогнозу бюджету Одеської міської територіальної громади на 2022-2024 роки» (https://www.omr.gov.ua/ua/acts/projects/committee/185596/) та фінансово-економічне обґрунтування до нього (лист Департаменту фінансів №05-16-541/1317 від 11.08.2021 року).

    3. Розгляд проєкту рішення «Про надання згоди на придбання в комунальну власність Одеської міської територіальної громади квартир на виконання Міської цільової програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб із їх числа та багатодітних сімей, які виховують п’ятьох та більше дітей, на 2021-2022 роки» (лист Управління капітального будівництва № 02-05/939-04 від 16.08.2021 року).

    4. Розгляд проєкту рішення «Про виділення Комунальному підприємству «Теплопостачання міста Одеси» коштів з бюджету  Одеської міської територіальної громади на 2021 рік у частині компенсації витрат на надання населенню та іншим групам споживачів м. Одеси послуг із централізованого опалення та постачання теплової енергії, що становлять загальний економічний інтерес» (лист Департаменту міського господарства Одеської міської ради  №1047/вих. від 27.08.2021 року). 

    5. Розгляд проєкту рішення «Про надання згоди Комунальному підприємству «Теплопостачання міста Одеси» на укладання з ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг» Договору постачання природного газу на період з червня 2021 року до червня 2024 року» (лист Департаменту міського господарства Одеської міської ради №1041/вих. від 26.08.2021 року). 

    Порядок денний

    10 вересня 2021 року

    1. Розгляд коригувань бюджету Одеської міської територіальної громади на 2021 рік:
    1.1. лист Департаменту фінансів №04-14/256/1462 від 06.09.2021 року.

    2. Розгляд звернень директора Департаменту міського господарства Одеської міської ради  Мостовських Н.І.
    2.1. щодо проєкту рішення «Про виділення Комунальному підприємству «Теплопостачання міста Одеси» коштів з бюджету Одеської міської територіальної громади на 2021 рік у частині компенсації витрат на надання населенню та іншим групам споживачів м. Одеси послуг із централізованого опалення та постачання теплової енергії, що становлять загальний економічний інтерес» (лист №1047/вих. від 27.08.2021 року). 

    2.2. щодо проєкту рішення «Про надання згоди Комунальному підприємству «Теплопостачання міста Одеси» на укладання з ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг» Договору постачання природного газу на період з червня 2021 року до червня 2024 року» (лист №1041/вих. від 26.08.2021 року). 

    3. Розгляд звернення в.о. директора департаменту транспорту, зв’язку та організації дорожнього руху Одеської міської ради А.В. Сидоренко щодо збільшення видатків бюджету розвитку по КПКВК 1917442 КЕКВ 3122 на суму 4 922 000,0  гривень (лист №01-41/3148 від 03.09.2021 року).

    4. Розгляд поправок до проєкту рішення «Про внесення змін до рішення Одеської міської ради від 24.12.2020 року №13-VIII «Про бюджет Одеської міської територіальної громади на 2021 рік».

    5. Розгляд протоколу засідання робочої групи Одеської міської ради VIII скликання з розгляду пропозицій депутатів щодо використання коштів Депутатського фонду.

    6. Розгляд звернення директора Департаменту інформації та цифрових рішень Одеської міської ради Сиваша А.С. щодо проєкту рішення «Про внесення змін до Положення про громадський бюджет міста Одеси, затвердженого рішенням Одеської міської ради від 18 вересня 2019 року №5074-VII» (лист №01-18/478 від 06.09.2021 року). 

    Порядок денний

    15 вересня 2021 року

    1. Розгляд коригувань бюджету Одеської міської територіальної громади на 2021 рік за листами Департаменту фінансів №04-14/261/1515 від 14.09.2021 та Департаменту міського господарства Одеської міської ради №11/вих. від 13.09.2021. 

    2. Розгляд зауважень Юридичного департаменту до проєкту рішення «Про виділення Комунальному підприємству «Теплопостачання міста Одеси» коштів з бюджету Одеської міської територіальної громади на 2021 рік у частині компенсації витрат на надання населенню та іншим групам споживачів м. Одеси послуг із централізованого опалення та постачання теплової енергії, що становлять загальний економічний інтерес» (лист №253/вих. від 14.09.2021).
     

  • 14.09 11:15

    Постійна комісія з питань житлово-комунального господарства

    Склад комісії:

    • Іваницький Олександр Валеріанович - голова комісії
    • Авдєєв Олександр Робертович - член комісії
    • Асауленко Олексій Володимирович - член комісії
    • Едельман Олександр Володимирович - член комісії
    • Наумчак Віктор Анатолійович - член комісії
    • Шеремет Олександр Геннадійович - член комісії

    30 липня 2021 року о 10:00 відбулось виїзне засідання комісії, відеозапису не опубліковано.

    Порядок денний

    30 липня 2021 року

    1. Огляд технічного стану буферної водойми, розташованої по вулиці Балківській та внесення пропозицій щодо її модернізації.

    Протокол засідання

    Порядок денний

    16 серпня 2021 року

    1. Про розгляд проєкту рішення «Про надання згоди Комунальному підприємству «Теплопостачання міста Одеси» на укладання з  Товариством з обмеженою відповідальністю «Газотранспортна компанія «Нафтогаз Трейдинг» Договору постачання природного газу на період з 2021 року до червня 2024 року».

    Протокол засідання

     

    Порядок денний

    3 вересня 2021 року

    1   Питання Департаменту міського господарства Одеської міської ради
    1.1. Про розгляд питання щодо виділення Комунальному підприємству «Теплопостачання міста Одеси» коштів з бюджету територіальної громади міста Одеси на 2021 рік у частині компенсації витрат на надання населенню та іншим групам споживачів м. Одеси послуг із централізованого опалення та постачання теплової енергії, що становлять загальний економічний інтерес.

    1.2. Про проєкт рішення «Про внесення змін до Міської цільової програми благоустрою м. Одеси на 2018-2021 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 12 грудня 2018 року №4004-VII».

    1.3. Про проєкт рішення «Про внесення змін до Міської цільової програми розвитку житлового господарства м. Одеси на 2017-2021 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 26 липня 2017 року №2267-VІІ».

    1.4. Про надання згоди на прийняття з державної до комунальної власності територіальної громади м. Одеси квартир від Філії «Управління «Укргазтехзв’язок» Акціонерного товариства «Укртрансгаз».

    1.5. Про проєкт рішення «Про внесення змін до Міської комплексної програми енергоефективності у м. Одесі на 2017-2021 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 04 жовтня 2017 року №2449-VII».

    Протокол засідання
     

Поділитися