08 жовтня 2021 р. 18:14

В дитячому таборі в Одесі знов зафіксували спалах COVID-19

В дитячому таборі в Одесі знов зафіксували спалах COVID-19

Новий спалах COVID-19 зафіксували у дитячому центрі "Молода гвардія" в Одесі, але усе під контролем.

Про це ІзбірКому повідомила директорка Департаменту охорони здоров'я Одеської обласної адміністрації Наталя Одарій-Захар'єва.    

За її словами, наразі відомо про вісьмох захворілих дітей, що відпочивають у таборі. Усі вони у задовільному стані. Більш докладніше в Департаменті обіцяли повідомити у понеділок. 

Зазначимо, що усіх дітей, які захворіли на COVID-19 у дитячому центрі "Молода гвардія" в серпні, забрали додому, а в закладі провели дезінфекцію.

Раніше повідомлялося, що кількість випадків захворювання на COVID-19 серед персоналу та дітей в дитячому таборі "Молода гвардія" в Одесі зросла до 81 особи.

Поліцейські почали розслідування щодо захворювання на COVID-19 дітей у "Молодій гвардії". Інформацію про інфікування COVID-19 дітей та дорослих у дитячому центрі, що знаходиться в Суворовському районі Одеси, правоохоронці виявили під час моніторингу мережі Інтернет.

На сайті табору повідомляли про те, що було виявлено підвищення температури тіла у 38 дітей та трьох педагогів-організаторів.

Нагадаємо, Центр громадського здоров’я нарахував в Одеській області 105 нових випадків COVID-19 за добу 18 серпня та один новий летальний випадок.

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Поділитися