03 серпня 2020 р. 12:27

Керує дистанційно: у директора департамента міського господарства виявили COVID-19

Керує дистанційно: у директора департамента міського господарства виявили COVID-19

Виконуючий обов'язки заступника міського голови Дмитро Жеман керує департаментом міського господарства дистанційно через позитивний результат ПЛР-тесту на COVID-19.

Про це повідомили у пресслужбі Одеської міської ради.

«У Жемана позитивний ПЛР. Він на самоізоляції. Почувається добре. Керує процесами дистанційно», - повідомили ІзбірКому

Окрім нього на самоізоляцію з підозрою на інфікування коронавірусом пішли заступники міського голова Павло Вугельман та Світлана Бедрега

Нагадаємо, 2 серпня 2020 року в реанімаційному відділенні міської клінічної інфекційної лікарні помер одесит у віці 87 років з позитивним результатом ПЛР-тесту на COVID-19.

Він був госпіталізований 21 липня у важкому стані з коронавірусною інфекцією, двобічною пневмонією та низкою супутніх важких захворювань.

Нагадаємо, кількість інфікованих COVID-19 в Одеській області зросла за добу на 68 осіб і з початку пандемії досяглоавже 3 тисяч 482.

Рада національної безпеки і оборони України повідомила про 99 нових випадків COVID-19 підтверджених в Одеській області за добу 1 серпня.

Нагадаємо також, що в Україні сьогодні, 3 серпня, вступили в силу нові правила адаптивного карантину. Зокрема, міста і райони розділені на чотири зони в залежності від епідеміологічної ситуації.

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Також слідкуйте за перебігом подій щодо коронавірусу у нашій хроніці, яка постійно оновлюється.

Про те, як жили українці впродовж весни, які зміни до законодавства ухвалювалися читайте у матеріалі Хроніка коронавірусу в одеському регіоні, Україні та світі.

Поділитися