12 січня 2024 р. 23:20

В мережі розкрили особу "одесита" із кремлівського відео

Фото: Скін з ролика

(Фото: Скін з ролика)

В мережі шириться відео, зняте росіянами до президентських виборів. У ролику чоловік стверджує, що він одесит і в нього один президент. Але насправді він не має ніякого відношення до Одеси.

Про це повідомили на сайті "Миротворець".

Як стало відомо, актором виявився 37-річний Олександр Гриденко, який народився в Донецьку. Також він є  депутатом так званої "днр" та  членом партії "Єдина росія".

Гриденко ніколи не проживав в Одесі, ба більше — він є в українському та канадському списках санкцій, а також на сайті "Миротворець".

(Фото: Скриншот з сайту "Миротворець")

Раніше ми писали, номер студії "Квартал 95", де висміяли українську мову переселенки з окупованого Скадовська у новорічному випуску, викликав обурення у мережі. Коміка Юрія Великого, який зіграв одну з головних ролей – чоловіка із Закарпаття, – внесли до бази "Миротворець".

Чоловік спробував довести, що жарти про дівчину "сіськадовська" неправильно зрозуміли, але це не допомогло. 3 січня Великий потрапив до "Миротворця" за звинуваченнями: "Участь у гуманітарній агресії проти України. Публічна наруга над українськими громадянами, які перебувають на окупованих російсько-фашистськими загарбниками територіях".

Також повідомлялось, сенаторка з Румунії Діана Шошоаке, яка заявила, що Україна має віддати деякі свої території, у тому числі на Одещині, Румунії, потрапила до списку "Миротворця.

Нагадаємо, двоє молодиків викрали квіти та пошкодили банери з військовими на Алеї Слави у місті Роздільна в Одеській області. Їхні справи скерували до суду.

Ще в Одеській області відкрили кримінальне впровадження щодо працівника Білгород-Дністровського районного ТЦК та СП, який за гроші допомагав військовозобов’язаним чоловікам уникнути мобілізації.

Ірина Глухова

Поділитися