26 листопада 2023 р. 19:49

В одному з районів Миколаєва планують ремонт частини дороги за понад мільйон гривень

Фото: stroyobzor

(Фото: stroyobzor)

У Миколаєві планують поточний ремонт дорожнього покриття внутрішньоквартального проїзду вздовж будинку під номером 71 по вулиці 2 Слобідська у Заводському районі за 1 мільйон 286 тисяч гривень.

Про це свідчать дані на Prozorro, передає Інтент.

Замовником виступає Адміністрація Заводського району Миколаївської міської ради.

Додамо, що розмір мінімального кроку пониження ціни складає майже 13 тисячі гривень.

Строк постачання товарів та виконання робіт запланований на 25 грудня 2023 року.

У тендері пояснюється, що послуги складаються з будівництва трубопроводів, ліній зв’язку, електропередач та доріг.

Зауважимо, що мова йде лише про дорожнє покриття внутрішньоквартального проїзду.

Наразі йде подання пропозицій, яке буде тривати до 2 грудня. Початок аукціону запланований на 4 грудня, тобто через день після закінчення подачі заявок.

Учасники тендеру поки невідомі.

Підкреслюється, що тендерна пропозиція обов’язково повинна включати документ, що підтверджує надання учасником забезпечення тендерної пропозиції, яке має бути надане у формі електронної банківської гарантії з накладеним кваліфікованим електронним підписом гаранту відповідно до вимог чинного законодавства.

Напередодні, 25 листопада ми писали, що у Миколаєві на утримання в належному стані зелених зон, що розташовані на вулицях у Корабельному районі витратять 7 мільйонів 393 тисячі гривень. У тендері пояснюється, що послуги складаються з прибирання та підмітання вулиць.

Так, 20 листопада ми інформували, що у Миколаєві планують скористатися послугами з охорони адміністративної будівлі адміністрації Центрального району та прилеглої території за 475 тисяч 860 гривень.

Напередодні, 19 листопада зазначалося, що у Миколаєві планують поточний ремонт дороги по вулиці 1 Екіпажній від вулиці 8-ї Воєнної до вулиці 9-ї Воєнної у Центральному районі міста за 1 мільйон 524 тисячі гривень.

Перед цим, 13 листопада стало відомо, що у Миколаєві планують поточний ремонт дорожнього покриття по вулиці Защука від вулиці Лягіна до вулиці Пушкінської у Заводському районі міста за 2 мільйони 87 тисяч гривень.

Тетяна Каптур

Поділитися