22 серпня 2023 р. 17:56

Патрульні Миколаєва виявили підроблені документи у порушника комендантської години

Фото: патрульна поліція Миколаївської області

(Фото: патрульна поліція Миколаївської області)

У Миколаєві вночі 21 серпня близько першої години, патрульні зупинили автомобіль Mazda на проспекті Центральному за порушення комендантської години.

Як повідомили в пресслужбі патрульної поліції регіону, під час перевірки документів поліцейські помітили, що водійське посвідчення керманича має ознаки підробки.

Перевіривши посвідчення за наявними базами даних, патрульні з'ясували, що номер даного посвідчення належить зовсім іншій особі.

На місце події патрульні викликали слідчих для встановлення всіх обставин справи.


Фото: патрульна поліція Миколаївської області

Схожа ситуація була в липні. Тоді також вночі близько першої години патрульні зупинили автомобіль Mazda на проспекті Центральному за порушення комендантської години.

Під час перевірки документів поліцейські помітили, що посвідчення водія має ознаки підробки.

Під час перевірки документів поліцейські помітили, що водійське посвідчення має явні ознаки підробки, а серія та номер посвідчення взагалі відсутні в наявних базах даних.

На місце події патрульні також викликали слідчих для встановлення всіх обставин справи.

Також відомо про те, що у місті Берислав на Херсонщині поліцейські врятували життя пораненому внаслідок російського обстрілу.

Постраждалого побачили працівники поліції. Незважаючи на безперервні обстріли, правоохоронці перенесли чоловіка у відносно безпечне місце та надали домедичну допомогу, перев’язали рани й зупинили кровотечу. Одразу після цього поліцейські на службовому автомобілі відвезли пораненого до місцевої лікарні.

Володимир Шкаєв

Поділитися