30 липня 2023 р. 16:37

Одеська залізниця відреагувала на інформацію про вибухівку на рейках

Фото: Facebook

(Фото: Facebook)

Регіональна філія акціонерного товариства "Укрзалізниця" - "Одеська залізниця" відреагувала на інформацію про спробу підриву залізничних шляхів на деяких ділянках в Одеській області.

Як повідомила пресслужба "Одеської залізниці", зміни в розкладі руху потягів відсутні.

"Повідомлення щодо можливої позаштатної ситуації в межах регіональної філії "Одеська залізниця" на території Одеської області 29 липня 2023 року. Наразі на окремих ділянках колії здійснюються ремонтні роботи", - йдеться в повідомленні.

29 липня видання "Думська", із посиланням на власні джерела в правоохоронних органах повідомило, про те, що на залізничних шляхах в Одеській області готувалися кілька диверсій.

"Кілька спроб підірвати залізничні колії здійснили сьогодні невідомі диверсанти в Одесі. Можливо, працювали російські агенти. В одному місці закладений вибуховий пристрій не спрацював, що стосується інших, то інформації про завдані пошкодження поки що немає. Офіційні структури інформацію не коментують", - повідомило видання.

У травні суд визнав колишнього співробітника одного з районних відділів міліції в Одесі винним у державній зраді й незаконному поводженні зі зброєю та боєприпасами й засудив довічно.

Контррозвідники СБУ затримали його восени минулого року у результаті багатоетапної спецоперації на Одещині.

Серед вилученого у ворожого диверсанта – понад 3 кілограмів тротилу, протитанкова міна і підривачі.

Кирилл Бойко

Поділитися