06 жовтня 2023 р. 20:41

Дім в Сергіївці, в який влучила російська ракета, планують відремонтувати за 75 мільйонів

Коллаж: Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області

(Коллаж: Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області)

В смт Сергіївка Білгород-Дністровської області планують за 75 мільйонів капітальний ремонт дев’ятиповерхового житлового будинку, пошкодженого в результаті ракетного удару 1 червня 2022 року. Замовником виступає Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області.

Відповідний тендер сьогодні, 6 жовтня, розміщено на Prozorro.

За проєктом передбачена комплексна відбудова будівлі, з виконанням зовнішнього та внутрішнього оздоблення, влаштуванням всіх основних комунікацій та підключення їх до мережі.

Перш ніж оголосити тендер, Служба відновлення в Одеській області провела публічні консультації з представниками будівельних компаній. Учасникам розповіли про план відбудови та обговорили процедуру закупівлі і основні тендерні вимоги.

Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 23 жовтня 2023 року.

Нагадаємо, вночі з 30 червня на 1 липня 2022 року російські війська обстріляли Сергіївку - невеличке курортне селище на березі Чорного моря. Три ракети Х-22 подолали відстань від місця пусків до цілі всього за декілька хвилин. У результаті – повністю знищена база відпочинку "Годжі" і значних руйнувань зазнав дев’ятиповерховий житловий будинок.

Також реставратору приміщень "Українського театру" в Одесі вирішили віддати ще майже 8 мільйонів.

Раніше ми писали, що для одеської муніципальної варти планують придбати рації та одяг на майже 17 мільйонів. Відкрито два тендери: на портативні двосторонні радіостанції (в комплекті) на сумму в 10 мільйонів гривень та на формений одяг (в комплекті): костюм (сорочка та брюки), костюм демісезонний (куртка та брюки), брюки літні тактичні, кепка, дві футболки, куртка флісова, шапка флісова на 6,6 мільйони.

Сергій Лозовський

Поділитися