23 березня 2024 р. 23:11

У Миколаєві вандали розтрощили парк під час комендантської години

Фото: КП "Миколаївські парки"

(Фото: КП "Миколаївські парки")

Вночі у сквері "Манганарівському" в Миколаєві невідомі особи катались на електросамокатах, розпивали алкогольних напоїв та заподіяли матеріальної шкоди парку.

Про це повідомили в КП "Миколаївські парки".

Зазначається, що вандали зірвали ґратчасту решітку на фонтані, пошкодили ізоляцію та понівечили шар біля сходинок до фонтану.

(Фото: КП "Миколаївські парки")

На місце були викликані правоохоронці.

Комунальники сподіваються, що причетні до скоєння даного акту вандалізму та інших вчинених порушень понесуть справедливе покарання.

За 2023 рік миколаївці зіпсували 87 пластикових контейнерів для збору побутового сміття. Про це повідомив директор "Миколаївкомунтранс" Андрій Вецало під час засідання комісії з питань житлово-комунального господарства міської ради. Усього підприємство затверджує для списання 87 сміттєвих контейнерів, з яких 48 — згоріло. 

Більшість з цих пожеж були підпали. Але я скажу, що це продовжується досі. Це роблять якісь люди — може хворі, може спеціально роблять це. Є записи камер, що молоді люди підпалюють ганчірки, потім кидають у контейнер. Ці пластмасові контейнери потім зовсім плавляться. Це дуже неприємно, у них є ціна. Ми реагуємо відповідно до закону. Звертаємося у поліцію, слідство поки триває, — сказав він.

На Миколаївщині у Баштанському районі поліцейські встановлювали причетних осіб, які пошкодили близько 50 могил на сільському кладовищі.

Раніше повідомлялось про те, що поліцейські Миколаївського району розшукують зловмисників, які осквернили могилу військовослужбовця.  До поліції звернувся 70-річний мешканець с. Коблево і розповів, що на сільському кладовищі невідомі осквернили могилу його сина – воїна ЗСУ, який загинув у війні, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України від збройної агресії рф. Для фіксації протиправних дій та з’ясування обставин події на місце прибула слідчо-оперативна група відділення поліції.

 

 

Ірина Глухова

Поділитися