12 січня 2024 р. 13:32

На Херсонщині місцева пожежна команда отримала необхідне спорядження та подяки

Фото: ДСНС України в Херсонській області

(Фото: ДСНС України в Херсонській області)

Працівники місцевої пожежної охорони в Бериславському районі отримали подяки від керівництва Головного управління ДСНС України у Херсонській області. Також їм надано підтримку у вигляді гідравлічного інструменту, бойового одягу, спорядження, а також первинних засобів пожежогасіння

Як повідомили у пресслужбі відомства, місцева пожежна команда однієї з територіальних громад Бериславського району постійно залучається до ліквідації надзвичайних ситуацій, в тому числі і після ворожих обстрілів, саме за це помічники професійних рятувальників отримали почесні подяки.

Також керівництво надало підтримку у вигляді гідравлічного інструменту, бойового одягу, спорядження, а також первинних засобів пожежогасіння, щоб місцеві рятівники могли надавати допомогу людям в різних ситуаціях.


Фото: ДСНС України в Херсонській області

"Дякуємо місцевим пожежним командам, які не дивлячись на загрози сьогодення захищають майно людей та пліч-о-пліч з професійними рятувальниками служать українському народу", - зазначив начальник Головного управління ДСНС України у Херсонській області Андрій Машаро.

Раніше повідомлялось про те, що напередодні Нового року на Херсонщині відкрито ще один, ювілейний 15-й підрозділ місцевої пожежної охорони (МПО). Так, 27 грудня запрацював підрозділ місцевої пожежної охорони в Нововоронцовській територіальній громаді.

Також йшлося про те, що 13 липня у Бериславському районі Херсонської області відкрито ще один підрозділ добровольців, які будуть надавати допомогу всім потребуючим. Добровольці, укомплектувавши пожежний автомобіль отриманий від ГУ ДСНС України у Херсонській області протипожежним інвентарем, стали на варту безпеки громадян.

Володимир Шкаєв

Поділитися